OnePlus 3 Plus ar fi inclus pe lista de lansări a sfârșitului de an; posibil să aducă un display de 6 inch

1.048 ori
<b>OnePlus 3 Plus ar fi inclus pe lista de lansări a sfârșitului de an; posibil să aducă un display de 6 inch</b>După cum ați remarcat deja, în aceste momente avem în teste și smartphone-ul OnePlus 3 - flagship-ul companiei chineze ce ne aduce 6 GB memorie RAM la bord. Aparent, ar urma ca acest model să beneficieze și de o variantă Plus, detaliu ce iese la iveală

De curând pe masa noastră de teste a poposit și flagship-ul OnePlus 3 - un terminal ce se laudă cu dotări de top precum chip-ul de 6 GB memorie RAM și procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820. Aparent, ar urma ca acest produs să beneficieze de o variantă Plus - detaliu ce iese la iveală prin intermediul analistului chinez Pan Jiutang care atestă sosirea acestui model până la sfârșitul acestui an.

OnePlus 3 Plus

Cu toate că nu sunt oferite detalii despre specificațiile hardware pe care OnePlus 3 Plus le va adopta, putem bănui că este vorba despre un display de 6 inch cu rezoluție superioară de 2560 x 1440 pixeli și cel mai probabil despre un chipset Qualcomm Snapdragon 821. Se aduce în discuție și prezența unei baterii de 3900 mAh la pachet și a unui modul foto dual ce va oferi extra-funcții precum refocusarea după realizarea fotografiilor.

Desigur, nu va lipsi de aici nici scanner-ul de amprente și este posibil să primim în continuare o carcasă unibody metalică. Dacă OnePlus 3 Plus este într-adevăr un produs real gata pregătit de lansare, vom afla în perioada următoare când pe web ar trebui să-și facă apariția fotografii cu produsul. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×