OnePlus 6 apare într-o nouă fotografie ce prezintă variantele pe alb și negru

1.805 ori
<b>OnePlus 6 apare într-o nouă fotografie ce prezintă variantele pe alb și negru</b>Cu aproximativ o săptămână rămasă până la debutul lui OnePlus 6 avem ocazia să vedem astăzi o nouă fotografie reală cu telefonul ce se afișează aici în două variante de culoare și anume alb, respectiv negru. Se remarcă faptul că primim carcasă

Pe data de 16 mai este programată și lansarea lui OnePlus 6, flagship ce va adopta până la 8 GB de RAM și puternicul procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845. După ce ieri vedeam un teaser care sugera prezența unui senzor pentru măsurarea pulsului, iată că astăzi avem ocazia să aruncăm o privire asupra unei fotografii reale în care se afișează cele două variante de culoare: alb respectiv negru.

OnePlus 6

Interesant este faptul că imaginea a fost postată de către actorul Amitabh Bachchan care se afla alături de CEO-ul OnePlus, Pete Lau aici. Actorul are în mână modelul pe negru, în vreme ce Pete ne prezintă varianta pe alb ce ar putea deveni preferata publicului prin prisma amprentelor ce nu se vor vedea atât de rău precum pe negru.

Nu se remarcă prea multe elemente în această imagine, dar observăm camera duală din spate plasată central și sub acest modul și scanner-ul de amprente. Telefonul este așteptat să ofere un ecran AMOLED cu rezoluție FHD+ și decupaj în partea de sus și nu ar fi exclus să vedem și aici o funcție software de camuflare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×