OnePlus 6 ar urma să ofere și senzor de puls, potrivit unui nou teaser

941 ori
<b>OnePlus 6 ar urma să ofere și senzor de puls, potrivit unui nou teaser </b>Potrivit celui mai proaspăt teaser marca OnePlus, se pare că viitorul flagship al companiei - adică OnePlus 6 va beneficia și de o dotare mai specială. Este vorba despre un senzor de puls, element pe care doar sud-coreenii de la Samsung mai pun

A rămas aproximativ o săptămână până soseşte OnePlus 6 şi teaserele sale continuă. Cel mai nou face referire la un senzor de puls, judecând după acel mini EKG reprezentat pe posterul promo. A se remarca şi alegerea culorii mov, culoarea anului 2018.

Până acum am avut teasere legate de breton, camere, corpul din sticla şi alte dotari de gen. Am văzut şi o versiune Avengers a terminalului şi am aflat o parte din dotările sale. Nu e foarte clar undeva va fi integrat senzorul de puls, dar mă gândesc că undeva langa cameră sau scannerul de amprente. OnePlus 6 debutează pe 16 mai în China, dar va avea multiple evenimente popup localizate pe glob pe 16 şi 17 mai.

Ar trebui să aducă un ecran de 6.28 inch cu decupaj frontal şi rezoluţie Full HD+, un procesor Snapdragon 845, până la 8 GB RAM şi 256 GB stocare. Va avea şi o cameră duală în spate şi o baterie de 3450 mAh. Camera va include senzori de 16 MP şi 20 MP, iar cine vrea să cheltuiască mai puţini bani, va avea şi o variantă cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare.

Senzorul de puls nu mai e de ceva vreme uimitor, fiind inclus chiar şi pe cele mai ieftine ceasuri şi brăţări de fitness. Adevărata inovaţie ar fi un senzor care poate lua şi tensiunea arterială, deşi aşa ceva nu reuşeşte decât Galaxy S9 cu o funcţie experimentală în faza beta, încă testată la facultăţi de medicină.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×