OnePlus 6 și OnePlus 6T primesc funcția "Screen Recoder" odată cu actualizarea la noua versiune OxygenOS

1.159 ori
<b>OnePlus 6 și OnePlus 6T primesc funcția "Screen Recoder" odată cu actualizarea la noua versiune OxygenOS</b>Prin intermediul unei actualizări software astăzi telefoanele OnePlus 6 și OnePlus 6T primesc o funcție foarte utilă și anume "Screen Recorder". Acesta debuta inițial pe flagship-ul companiei din acest an și anume

Prin intermediul unei actualizări software astăzi telefoanele OnePlus 6 și OnePlus 6T primesc o funcție foarte utilă și anume "ScreenRecorder". Acesta debuta inițial pe flagship-ul companiei din acest an și anume OnePlus 7 Pro, iar acum ajunge și pe telefoanele de anul trecut odată cu update-ul la OxygenOS 9.0.7 9 (OnePlus 6), respectiv OxygenOS 9.0.15 (OnePlus 6T).

OnePlus 6T

După cum dă de înțeles și denumirea sa, această funcție permite captura video și audio a ecranului de smartphone, util pentru cei care vor să își împărtășească sesiunile de gaming cu ceilalți pe platforme video de socializare sau pentru a surprinde anumite informații pentru utilizare ulterioară.

Pe lângă această noutate, update-ul aduce îmbunătățiri pentru rotația ecranului, dar și patch-urile de securitate din luna iunie. De asemenea se rezolvă o problemă cu suportul VoLTE/VoWiFi pentru utilizatorii rețelei Telia Denmark.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×