OnePlus 6 și OnePlus 6T primesc funcția "Screen Recoder" odată cu actualizarea la noua versiune OxygenOS

1.083 ori
<b>OnePlus 6 și OnePlus 6T primesc funcția "Screen Recoder" odată cu actualizarea la noua versiune OxygenOS</b>Prin intermediul unei actualizări software astăzi telefoanele OnePlus 6 și OnePlus 6T primesc o funcție foarte utilă și anume "Screen Recorder". Acesta debuta inițial pe flagship-ul companiei din acest an și anume

Prin intermediul unei actualizări software astăzi telefoanele OnePlus 6 și OnePlus 6T primesc o funcție foarte utilă și anume "ScreenRecorder". Acesta debuta inițial pe flagship-ul companiei din acest an și anume OnePlus 7 Pro, iar acum ajunge și pe telefoanele de anul trecut odată cu update-ul la OxygenOS 9.0.7 9 (OnePlus 6), respectiv OxygenOS 9.0.15 (OnePlus 6T).

OnePlus 6T

După cum dă de înțeles și denumirea sa, această funcție permite captura video și audio a ecranului de smartphone, util pentru cei care vor să își împărtășească sesiunile de gaming cu ceilalți pe platforme video de socializare sau pentru a surprinde anumite informații pentru utilizare ulterioară.

Pe lângă această noutate, update-ul aduce îmbunătățiri pentru rotația ecranului, dar și patch-urile de securitate din luna iunie. De asemenea se rezolvă o problemă cu suportul VoLTE/VoWiFi pentru utilizatorii rețelei Telia Denmark.

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×