Galaxy S10 s-a vândut mai bine decât Galaxy S9; Counterpoint dezvăluie detalii despre livrări

1.553 ori
<b>Galaxy S10 s-a vândut mai bine decât Galaxy S9; Counterpoint dezvăluie detalii despre livrări</b>Astăzi pe seama unui raport emis de către agenția Counterpoint Research aflăm date importante despre vânzările generate de către seria Galaxy S10 în al doilea trimestru al acestui an

Astăzi pe seama unui raport emis de către agenția Counterpoint Research aflăm date importante despre vânzările generate de Galaxy S10 în al doilea trimestru al acestui an. Ei bine, în această perioadă ce acoperă intervalul martie-mai, versiunile lui S10 au generat vânzări cu 12% mai mari comparativ cu cele înregistrate de modelele Galaxy S9 în aceeași perioadă a anului trecut.

Galaxy S10

Numărul exact de telefoane Galaxy S10 livrate în această perioadă a fost de 16 milioane unități. În comparație, Galaxy S9 și S9+ generau vânzări de 14.3 milioane unități în aceeași perioadă din 2018. Cel mai probabil această creștere se datorează extinderii portofoliului, cu Galaxy S10e cucerind mulți cumpărători de pe piață prin prisma dimensiunilor compacte, prețul mai mic și performanța de flagship veritabil.

Ca grad de popularitate, acesta a fost ales de 22% din totalul cumpărătorilor de S10, în vreme ce modelul standard Galaxy S10 a fost ales de 32%. Liderul și totodată cel mai popular model este nimeni altul decât Galaxy S10+care a acaparat 42% din totalul vânzărilor din gamă.

Apropo, aflați că cifrele dezvăluite mai sus nu includ și varianta Galaxy S10 5G, care separat a fost vândută în 1 milion de exemplare. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×