OnePlus 7 Pro este "Mama Dragonilor", rezistă la flacăra brichetei cel mai bine la testul lui JerryRig; Iată cum stă şi la îndoire

1.091 ori
<b>OnePlus 7 Pro este "Mama Dragonilor", rezistă la flacăra brichetei cel mai bine la testul lui JerryRig; Iată cum stă şi la îndoire</b>OnePlus 7 Pro a debutat săptămâna trecută şi ca orice telefon nou care se respectă, e momentul să primească testul lui JerryRigEverything. YouTuber-ul a pus telefonul la obişnuitele teste de stres, adică de zgârieturi, îndoire şi ardere. Hai să vedem cum

OnePlus 7 Pro a debutat săptămâna trecută şi ca orice telefon nou care se respectă, e momentul să primească testul lui JerryRigEverything. YouTuber-ul a pus telefonul la obişnuitele teste de stres, adică de zgârieturi, îndoire şi ardere. Hai să vedem cum rezistă flagship-ul ce sare de 3.100 de lei.

OnePlus 7 Pro rezista la zgâriere până la nivelul 6 din 10, ca orice smartphone cu protecţie Gorilla Glass. Difuzorul pentru convorbiri e foarte discret şi protejat de metal. Camera selfie pop up este protejată de sticlă, dar corpul mecanismului pop up este din metal, cu o faţadă din plastic. Vlogger-ul a zgâriat cu cutterul şi rama metalică laterală, aşa cum face de obicei.

Şi camera triplă din spate este protejată de sticlă, care e destul de greu de zgâriat cu cutterul. Aflăm şi că dacă vrem să introducem manual camera pop up la locul său, avem nevoie doar forţa necesară pentru a "strivi o căpşună". JerryRig prezintă şi un "drop test", arătând cum camera pop-up se retrage automat când detectează căderea.

OnePlus 7 Pro

La testul cu bricheta şi flacăra aplicată pe ecran, panoul Fluid OLED a rezistat timp de 50 de secunde şi a rezistat şi rezistat și după... fără daune vizibile. A urmat şi o zgâriere adâncă a ecranului în zona cititorului de amprente, care a continuat să funcţioneze fără probleme. La final am avut şi testul de îndoire, cu puţină flexare la prima vedere, dar fără daune structurale.

OnePlus 7 Pro a trecut cu brio toate testele, chiar şi cel cu focul, că o venerabilă "Mamă a Dragonilor".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×