OnePlus 7 Pro primeşte o disecţie, care ne arată cât de bine rezistă mecanismul pop up al camerei la apă (Video)

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 704 ori
<b>OnePlus 7 Pro primeşte o disecţie, care ne arată cât de bine rezistă mecanismul pop up al camerei la apă (Video)</b>OnePlus 7 Pro a fost deja analizat în detaliu, dar e şi un aspect care rămâne misterios: cât de rezistent e la apă acest flagship. Asta mai ales pentru că nu are rating IP, deci trebuie testat la capitolul rezistență la apă

OnePlus 7 Pro a fost deja analizat în detaliu, dar e şi un aspect care rămâne misterios: cât de rezistent e la apă acest flagship. Asta mai ales pentru că nu are rating IP, deci trebuie testat la capitolul rezistență la apă. JerryRigEverything a vrut în special să afle dacă zona camerei selfie pop up e vulnerabilă la lichide sau nu.

OnePlus 7 pro

Pentru a deschide spatele lui OnePlus 7 Pro e nevoie de un uscător de păr, care îi înlătură spatele din sticlă. 14 şuruburi Philips fixează panoul superior din spate. Jos se afla încă 8 şuruburi care fixează zona cu portul USB şi difuzorul. Bateria e foarte uşor de scos, trăgând de o "ureche" din plastic. Faptul că nu face abuz de adeziv este de apreciat.

OnePlus 7 pro

Camera selfie are un cablu foarte lung şi lat care o conectează la placa de bază. Placa de bază are o pastă termică întinsă destul de generos în zona procesorului, asta deşi OnePlus se lauda cu răcire pe lichid pe 10 straturi şi heatpipe (Jerry le-a găsit ulterior). Vedem şi cele 3 camere integrate în modul vertical metalic, cu tot cu stabilizare optică pentru 2 din ele.

Multe componente ale telefonului sunt modulare şi uşor de detaşat din ce vedem în video. Pentru protecţia contra apei avem o meșă şi sigilii din cauciuc, care protejează zona microfoanelor şi difuzorului. Chiar dacă OnePlus nu a plătit pentru certificarea IP, are totuşi protecţii similare cu ce am văzut la alte flagship-uri.

Motoraşul pentru camera selfie arată impresionant şi ocupă mult loc în corpul telefonului. Aflăm şi că aceasta cameră pop up de 16 megapixeli are un sigiliu din cauciuc, care o apără de stropire şi parţial şi de pătrunderea apei. O să vă las să vedeţi întregul clip pentru a afla dacă avem heatpipe şi răcire pe bază de lichid sau nu...

Concluzia legată de protecţia contra apei e că acest telefon e la fel de rezistent ca alte modele, doar că nu are certificarea IP, deci lipseşte doar formalitatea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×