OnePlus 7 Pro primeşte o disecţie, care ne arată cât de bine rezistă mecanismul pop up al camerei la apă (Video)

815 ori
<b>OnePlus 7 Pro primeşte o disecţie, care ne arată cât de bine rezistă mecanismul pop up al camerei la apă (Video)</b>OnePlus 7 Pro a fost deja analizat în detaliu, dar e şi un aspect care rămâne misterios: cât de rezistent e la apă acest flagship. Asta mai ales pentru că nu are rating IP, deci trebuie testat la capitolul rezistență la apă

OnePlus 7 Pro a fost deja analizat în detaliu, dar e şi un aspect care rămâne misterios: cât de rezistent e la apă acest flagship. Asta mai ales pentru că nu are rating IP, deci trebuie testat la capitolul rezistență la apă. JerryRigEverything a vrut în special să afle dacă zona camerei selfie pop up e vulnerabilă la lichide sau nu.

OnePlus 7 pro

Pentru a deschide spatele lui OnePlus 7 Pro e nevoie de un uscător de păr, care îi înlătură spatele din sticlă. 14 şuruburi Philips fixează panoul superior din spate. Jos se afla încă 8 şuruburi care fixează zona cu portul USB şi difuzorul. Bateria e foarte uşor de scos, trăgând de o "ureche" din plastic. Faptul că nu face abuz de adeziv este de apreciat.

OnePlus 7 pro

Camera selfie are un cablu foarte lung şi lat care o conectează la placa de bază. Placa de bază are o pastă termică întinsă destul de generos în zona procesorului, asta deşi OnePlus se lauda cu răcire pe lichid pe 10 straturi şi heatpipe (Jerry le-a găsit ulterior). Vedem şi cele 3 camere integrate în modul vertical metalic, cu tot cu stabilizare optică pentru 2 din ele.

Multe componente ale telefonului sunt modulare şi uşor de detaşat din ce vedem în video. Pentru protecţia contra apei avem o meșă şi sigilii din cauciuc, care protejează zona microfoanelor şi difuzorului. Chiar dacă OnePlus nu a plătit pentru certificarea IP, are totuşi protecţii similare cu ce am văzut la alte flagship-uri.

Motoraşul pentru camera selfie arată impresionant şi ocupă mult loc în corpul telefonului. Aflăm şi că aceasta cameră pop up de 16 megapixeli are un sigiliu din cauciuc, care o apără de stropire şi parţial şi de pătrunderea apei. O să vă las să vedeţi întregul clip pentru a afla dacă avem heatpipe şi răcire pe bază de lichid sau nu...

Concluzia legată de protecţia contra apei e că acest telefon e la fel de rezistent ca alte modele, doar că nu are certificarea IP, deci lipseşte doar formalitatea.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×