OnePlus 7 Pro se afișează în presupuse fotografii reale, cu display curbat spre margini și CPU Snapdragon 855

1.446 ori
<b>OnePlus 7 Pro se afișează în presupuse fotografii reale, cu display curbat spre margini și CPU Snapdragon 855</b>După știrea de ieri cu privire la ieftinirea lui OnePlus 6T din China ce pare a sugera faptul că se apropie lansarea unui succesor, iată că pe web ajung imagini ale acestui viitor dispozitiv. Avem 2 fotografii reale sosite pe Weibo

După știrea de ieri cu privire la ieftinirea lui OnePlus 6T din China ce pare a sugera faptul că se apropie lansarea unui succesor, iată că pe web ajung imagini ale acestui viitor dispozitiv. Avem 2 fotografii reale descoperite de către membrii grupului Mobilissimo de Facebook pe Weibo care potrivit sursei ni-l prezintă pe nimeni altul decât OnePlus 7 Pro, varianta de top a flagship-ului ce se pregătește de debut chiar luna viitoare. 

OnePlus 7 Pro

Este prima dată când apare această denumire în online și referitor la imaginile de față recomandăm precauție pentru că sunt șanse să fie doar un fake după cum s-a mai întâmplat în trecut și cu alte telefoane. Design-ul în cazul în care este real se apropie de ce ne oferă Samsung la ora actuală și anume o zonă frontală cu ecran curbat spre marginile laterale.

OnePlus 7 Pro

Muchiile laterale ale panoului frontal sunt foarte înguste și la fel și cele de sus și jos, asta pentru că vom primi o cameră selfie pop-up în zona superioară. Referitor la fotografia ce dezvăluie specificațiile, îl vedem aici reprezentat și pe OnePlus 6T sub forma unei imagini care aparent este doar un placeholder pentru că software-ul nu este final. Telefonul ar avea ecran de 6.67 inch și un procesor Snapdragon 855.

Leaker-ul Ishan Agarwal a descoperit faptul că noul flagship al companiei va sosi în 3 variante: OnePlus 7 (GM1901, GM1903, GM1095), OnePlus 7 Pro (GM1911, GM1913, GM1915, GM1917), respectiv OnePlus 7 Pro 5G (GM1920). Device-ul ar fi fost observat și în baza de date Bluetooth SIG acolo unde a primit certificarea aferentă tehnologiei Bluetooth.

Nu ar fi exclus ca modelul de bază OnePlus 7 să aducă un display plat și să păstreze un preț apropiat de cel practicat pentru OnePlus 6T, în vreme ce varianta Pro va trece de 600 euro cel mai probabil. Așteptăm noi leak-uri și detalii despre lansare în săptămânile următoare. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×