OnePlus 7T nu e aşa rezistent cum credeam! JerryRigEveryThing îi dă daună în faţa camerei (Video)

1.026 ori
<b>OnePlus 7T nu e aşa rezistent cum credeam! JerryRigEveryThing îi dă daună în faţa camerei (Video)</b>OnePlus 7T s-a lansat la final de lună septembrie, dar iată că de abia acum a ajuns pe masa de teste a lui JerryRigEverything. Evident urmează şi "tortură" telefonului, pe bază de zgâriere, îndoire şi ardere cu bricheta

OnePlus 7T s-a lansat la final de lună septembrie, dar iată că de abia acum a ajuns pe masa de teste a lui JerryRigEverything. Evident urmează şi "tortura" telefonului, pe bază de zgâriere, îndoire şi ardere cu bricheta. Mă aşteptam ca totul să meargă ca uns... dar nu e chiar aşa.

OnePlus 7T

Aflăm că OnePlus îţi oferă telefonul cu protecţie de plastic deja aplicată pe ecran. Cât despre ecran în sine, el se zgârie că orice display de flagship, la nivel 6 din 10, cu acele vârfuri ascuţite de compas. Asta înseamnă că o pereche de chei sau monede nu vor zgâria ecranul în buzunar. Difuzorul pentru convorbiri are o grilă metalică solidă, deci nu sunt obiecţii nici aici.

OnePlus 7T

Rama metalică e solidă şi nu se zgârie prea uşor nici cu cutterul. Camera mare din spate e protejată doar cu sticlă clasică, nu cu sticlă de safir în cazul în care vă întrebaţi. Mi se pare interesant că YouTuberul laudă designul camerei în formă de Oreo, deşi el a primit deja ceva critici. Am văzut şi testul cu bricheta, iar ecranul Fluid AMOLED a rezistat la flacără timp de 25 de secunde şi apoi pixelii şi-au revenit cât de cât.

Dacă totul a mers excelent până acum, la final avem şi prima daună a unui telefon după multe teste. La o îndoire care nu a implicat chiar forţa maximă a lui Zach, panoul de sticlă din spate s-a crăpat. Dacă ar fi continuat îndoirea, telefonul ar fi luat daună totală. Crăpătura s-a făcut la margine şi s-a extins până la cameră. Telefonul rămâne funcţional, dar în general un panou spate din sticlă e foarte scump de înlocuit.

E clar faptul că OnePlus 7T are nevoie de o husă dacă vrei să îl păstrezi funcţional.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×