Versiunea 5G de Huawei Mate 30 Pro este gata de debut.. în China! Startul precomenzilor se dă miercuri

1.430 ori
<b>Versiunea 5G de Huawei Mate 30 Pro este gata de debut.. în China! Startul precomenzilor se dă miercuri</b>În ciuda situaţiei incerte a celor de la Huawei cu privire la aplicaţiile Google, se pare că businessul le merge bine. Am văzut recent raporturi financiare pe trimestrul 3 şi pe primele 3 trimestre şi cifrele sunt bune. Rămâne totuşi chestiunea

În ciuda situaţiei incerte a celor de la Huawei cu privire la aplicaţiile Google, se pare că businessul le merge bine. Am văzut recent raporturi financiare pe trimestrul 3 şi pe primele 3 trimestre şi cifrele sunt bune. Rămâne totuşi chestiunea flagship-ului Mate 30 Pro, a cărui versiune 5G e gata de debut... în China deocamdată. 

Huawei a prezentat la final de septembrie varianta 5G de Mate 30 şi Mate 30 Pro în ţara sa de baştină. Au început să apara acum postere promoţionale care vorbesc despre un debut al precomenzilor pe 23 octombrie. E vorba aici despre versiunea Mate 30 5G, dar şi Mate 30 Pro 5G care vin cu procesor Kirin 990 5G. Precomenzile şi rezervările încep în China pe 23 octombrie la ora 18:08. Tot pe 23 Huawei are programată şi o conferinţă 5G.

Huawei Mate 30 Pro 5G

Trebuie subliniat şi că Mate 30 şi Mate 30 Pro 5G sunt primele telefoane din lume cu suport dual network SA/NSA şi tehnologie 5G de generaţie a doua. Aceste handseturi au 21 de antene la bord, dintre care 14 sunt antene 4G. Suportă frecvențe în 7 benzi. Huawei Mate 30 5G porneşte de la 706 dolari, iar Mate 30 Pro 5G de la 975 dolari, preţuri pe care nu o să le vedem vreodată în Europa.

Cât despre punerea în vânzare a versiunii 5G, ea ajunge în magazinele din China pe 1 noiembrie. Aş aminti şi că Huawei Mate 30 Pro se vinde deja că pâinea caldă în China, generând vânzări de 70 de milioane de dolari în primul sau minut de disponibilitate în septembrie. Tot în China costă cu până la 40% mai puţin decât în Europa, deci de aici şi interesul sporit.

Cine vrea cu tot dinadinsul să facă rost de un telefon de gen, îl găseşte la Quickmobile.ro, dar doar în varianta 4G şi fără aplicaţii Google.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×