OnePlus 7 Pro are un easter egg care îi deblochează wallpaper-uri; Iată cum le poţi avea şi tu

932 ori
<b>OnePlus 7 Pro are un easter egg care îi deblochează wallpaper-uri; Iată cum le poţi avea şi tu</b>OnePlus 7 Pro a ieşit puţin din lumina reflectoarelor în ultima vreme, odată cu hype-ul lui Galaxy Note 10, dar acum revine printr-un easter egg interesant. Odată cu el apar şi câteva wallpaper-uri interesante pe device

OnePlus 7 Pro a ieşit puţin din lumina reflectoarelor în ultima vreme, odată cu hype-ul lui Galaxy Note 10, dar acum revine printr-un easter egg interesant. Odată cu acesta apar şi câteva wallpaper-uri interesante pe device.

OnePlus 7 Pro

După cum ştiţi, telefonul are un Game Mode care ajută la experienţa de gaming, prin ajustarea de luminozitate, blocarea de notificări şi alte modificări. Pe lângă acest mod există şi Fnatic Mode, numit după o echipă de eSport şi care face şi alte modificări, precum realocarea de RAM pentru performanta şi mai bună. Aparent acel easter egg se află în Fnatic Mode.

OnePlus 7 pro

Cei de la India Today au descoperit acest easter egg şi iată ce trebuie să faci să îl activezi: trebuie să intri în Settings > Utilities > Gaming Mode. Apoi apeşi pe Fnatic Mode şi apeşi pe logo-ul din zona de sus de 5 ori. Apoi apare o fereastră de text sub logo şi trebuie să scrii "alwaysfnatic" în ea, pentru a activa Easter Egg-ul.

OnePlus 7 pro

O să apară o animaţie cu numele echipei Fnatic, dar şi 3 noi fundaluri pe care le puteţi adăuga în galerie. Ele sunt abstracte şi cool şi respectă identitatea OnePlus. Sunt multe easter egg-uri în ziua de azi, de la dinozaurul care aleargă în Chrome când pică netul, până la jocul Flappy Bird din Android, în Setări. E că momentul când stai după genericul filmului sau jocului şi vezi mulţumiri pentru actori şi finanţatori apare şi "îţi mulțumim şi ţie, privitorul/jucătorul".

E un "ceva" mic pentru fidelizare şi care ţine comunitatea coagulată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×