OnePlus Concept One se lansează în cadrul CES 2020 și ar putea fi un smartphone pliabil

704 ori
<b>OnePlus Concept One se lansează în cadrul CES 2020 și ar putea fi un smartphone pliabil</b>Cu doar câteva zile în urmă aflam prin intermediul unui teaser misterios faptul că cei de la OnePlus pregătesc o lansare specială în cadrul târgului de tehnologie CES 2020 din Las Vegas, cu puține indicii despre ce ar putea fi vorba

Cu doar câteva zile în urmă aflam prin intermediul unui teaser misterios faptul că cei de la OnePlus pregătesc o lansare specială în cadrul târgului de tehnologie CES 2020 din Las Vegas, cu puține indicii despre ce ar putea fi vorba. În această situație compania chineză dezvăluie iată și extra detalii prin intermediul cărora descoperim că produsul vedetă va fi un smartphone concept.

Acesta poartă numele OnePlus Concept One și din postarea celor de la OnePlus reiese că acesta are menirea de a oferi un preview pentru "viitorul smartphone-urilor". Chinezii vor prezenta acest concept cu ocazia aniversării de 6 ani de la întemeierea companiei și acest val de mister din jurul produsului ne duce clar cu gândul la un pliabil, format pe care mulți îl consideră de viitor. 

Nu știm exact la ce să ne așteptăm, poate la un pliabil în stil Galaxy Fold, Moto RAZR 2019, sau ceva complet nou? Rămâne de văzut și aflat despre ce este vorba la începutul lunii viitoare atunci când are loc târgul tech CES 2020 și unde OnePlus va fi prezent oficial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×