OnePlus programează un eveniment pe data de 13 ianuarie, zi în care va prezenta o nouă tehnologie de ecran (posibil panou 120Hz)

1.365 ori
<b>OnePlus programează un eveniment pe data de 13 ianuarie, zi în care va prezenta o nouă tehnologie de ecran (posibil panou 120Hz)</b>Printre companiile ce au popularizat ecranele 90Hz i-am avut anul trecut și pe cei de la OnePlus, producător ce a lansat 3 astfel de smartphone-uri pe piață și care nu are de gând să se oprească aici

Printre companiile ce au popularizat ecranele 90Hz i-am avut anul trecut și pe cei de la OnePlus, producător ce a lansat 3 astfel de smartphone-uri pe piață și care nu are de gând să se oprească aici. Mai nou apare trendul panourilor 120Hz și asta ar putea fi subiectul evenimentului pregătit de către compania chineză pe data de 13 ianuarie în China, atunci când aparent va fi dezvăluită "o nouă tehnologie de ecran".

OnePlus

Nu avem alte detalii oficiale, doar imaginea teaser de mai sus ce prezintă la prima vedere un ansamblu display și straturile ce intră în componența sa. Ar putea fi chiar display-ul ce va ajunge pe smartphone-ul OnePlus 8 Pro, device care printre altele este așteptat să aducă și puternicul procesor Snapdragon 865 la bord și până la 12 GB RAM, respectiv suport 5G dual-mode.

Nu ne rămâne decât să așteptăm evenimentul de săptămâna viitoare pe 13 ianuarie, sau să sperăm că OnePlus mai oferă ceva teasere în weekend. Cu siguranță vorbim despre un panou cu rată de refresh de 120 Hz, ceva ce și Samsung va oferi pe flagship-urile sale Galaxy S20. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×