Apple programează un eveniment pe data de 2 decembrie, dar nu se lasă cu lansări hardware..

850 ori
<b>Apple programează un eveniment pe data de 2 decembrie, dar nu se lasă cu lansări hardware.. </b>Pe neașteptate cei de la Apple au programat în ultimele 24 ore un nou eveniment de presă, unul ce va avea loc pe data de 2 decembrie în New York City. După cum spune și titlul postării de față, sunt mari șanse ca lansările

Pe neașteptate cei de la Apple au programat în ultimele 24 ore un nou eveniment de presă, unul ce va avea loc pe data de 2 decembrie în New York City. După cum spune și titlul postării de față, sunt mari șanse ca lansările hardware să lipsească din cadrul acestei conferințe, asta pentru că firma din Cupertino spune că la fața locului va celebra cele mai iubite aplicații și jocuri din App Store ale anului.

Nu avem alte detalii despre ce se va întâmpla exact pe 2 decembrie, dar este pentru prima dată în istorie când Apple are în program un asemenea eveniment axat doar pe aplicații. Asistăm probabil la nașterea unei tradiții pentru firma lui Tim Cook și cel mai probabil Apple Arcade va fi în centrul atenției la eveniment.

Vă reamintim faptul că de curând Apple și-a prezentat rezultatele financiare din trimestrul 4 pe 2019, cifrele fiind pozitive cu creșteri uriașe mai ales din zona servicii. Este un segment pe care Apple miează mult în ultima vreme și pe listă avem soluții precum Apple Arcade, Apple TV+ sau Apple Music.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×