LG V60 ThinQ este așteptat să debuteze cu accesoriu Dual Screen la pachet, pentru cei care își doresc un extra ecran

2.996 ori
<b>LG V60 ThinQ este așteptat să debuteze cu accesoriu Dual Screen la pachet, pentru cei care își doresc un extra ecran</b>Sud-coreenii de la LG Electronics încă nu sunt gata să facă pasul cel mare către pliabile, optând ca momentan să vină cu o alternativă pentru cei care își doresc două display-uri. Este vorba despre accesoriul

Sud-coreenii de la LG Electronics încă nu sunt gata să facă pasul cel mare către pliabile, optând ca momentan să vină cu o alternativă pentru cei care își doresc două display-uri. Este vorba despre accesoriul Dual Screen ce adaugă un extra ecran dispozitivului nostru, ceva ce vedeam pe LG G8X ThinQ cu doar câteva luni în urmă atunci când era în toi târgul IFA 2019 din Berlin. 

Astfel se va întâmpla și cu noul phablet pregătit pentru debut la MWC 2020, acela fiind LG V60 ThinQ. Pe seama unor surse din industrie, publicația Korea Herald a aflat că noul smartphone va oferi un asemenea accesoriu, dar unul actualizat. Structura sa de pliere a fost îmbunătățită și aparent va permite poziționarea și blocarea ecranului secundar în orice unghi se dorește.

Este o abordare interesantă și cumpărătorii vor fi cu siguranță încântață dacă accesoriul vine direct în cutie și nu drept produs ce poate fi achiziționat separat. Ținând cont de leak-urile ajunse în online, LG V60 ThinQ va avea procesor Snapdragon 865, setup quad-camera în spate și un scanner de amprente integrat sub display.

Așteptăm mai multe scăpări în perioada următoare și poate vin și invitațiile pentru evenimentul de lansare de la MWC. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×