OnePlus va deschide o facilitate R&D în India, centru unde va dezvolta și cipuri AI pentru televizoare

498 ori
<b>OnePlus va deschide o facilitate R&D în India, centru unde va dezvolta și cipuri AI pentru televizoare</b>Începutul săptămânii ne aduce și vestea că OnePlus are în plan ridicarea unui centru de Cercetare și Dezvoltare în India, mai precis în regiunea Hyderabad, acolo unde vor fi dezvoltate și cipuri AI pentru televizoare. Tot aici se va pune accentul

Luna decembrie vine și cu o veste importantă din partea OnePlus, companie ce are în plan ridicarea unei facilități R&D în India, mai precis în regiunea Hyderabad. Aflăm că acesta va fi primul centru al firmei conduse de Pete Lau din India și că focusul va fi pus pe dezvoltarea AI-ului și pe Machine Learning, urmând a se lucra totodată și la partea software pentru produsele din portofoliul OnePlus.

Suntem informați că prin deschiderea acestui centru, OnePlus urmărește și angajarea oamenilor talentați din zona Hyderabad, acesta fiind considerat unul dintre cele mai mari hub-uri IT din întreaga Indie. Se vor crea și tehnologii emergente, iar potrivit declarațiilor fondatorului Pete Lau, se dorește ca peste 3 ani acest centru R&D să devină cel mai mare din Hyderabad și cea mai mare facilitate OnePlus din lume. 

Aparent, compania chineză va dezvolta software și cipuri AI pentru televizoare, o zonă în care OnePlus plănuiește să își facă intrarea începând de anul viitor. Ținând cont de acest aspect, facilitatea R&D de față va avea o importanță capitală pentru viitorul companiei. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×