Primul apel video comercial 5G este realizat în Coreea de Sud, folosindu-se un smartphone Samsung

1.756 ori
<b>Primul apel video comercial 5G este realizat în Coreea de Sud, folosindu-se un smartphone Samsung</b>Dacă cu doar câteva momente în urmă aflam faptul că în Finlanda tocmai ce a fost inaugurată prima rețea 5G din cadrul unui aeroport, iată că în Coreea de Sud asistăm la debutul comercial al serviciilor 5G. Marii operatori de pe piața coreeană

În vreme ce noi sărbătoream cu mare fast ziua de 1 Decembrie, în Coreea de Sud avea loc ceva impresionant pentru întreaga industrie telecom și anume inaugurarea comercială a standardului de conectivitate 5G. Printre operatorii ce au lansat rețele 5G se numără SK Telekom, KT, dar și LG Uplus - cu mențiunea că pentru moment doar clienții din sector enterprise se pot bucura de asemenea servicii.

Motivul pentru care doar cei din enterprise au acces la 5G este acela că la ora actuală nu există smartphone-uri 5G disponibile comercial, primele modele urmând a fi lansate în primăvara anului viitor. Revenind la dezvăluirea din titlu, așa cum v-am informat și printr-o postare de pe grupul Mobilissimo de Facebook, în ziua cu pricina a avut loc și primul apel video 5G comercial din lume, fiind utilizat pentru această acțiune un smartphone special pregătit de către Samsung. 

Se crede că device-ul de aici este un prototip de Galaxy S10, cu toate că terminalul seamăna mai mult cu un Galaxy S9+. Nu ne putem da seama exact de acest aspect privind materialul video de mai sus, dar chiar și așa, clipul de față nu face decât să confirme că și Samsung va aduce un smartphone 5G în prima parte a anului viitor. 

Potrivit informațiilor dezvăluite, apelul 5G a fost realizat în rețeaua SK Telekom și aflăm că lansarea comercială a rețelelor 5G din Coreea de Sud se aplică unui număr de 13 orașe printre care se află și Seoul, Seongnam și Hwaseong. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×