Opera Mini 4.1 beta disponibil pentru telefonul tau!

2.155 ori
<b>Opera Mini 4.1 beta disponibil pentru telefonul tau!</b>S-a lansat Opera Mini 4.1, deocamdata in stadiu beta, sub definitia "versiunea care imbunatateste felul in care Opera Mini interactioneaza cu telefonul tau, facand browsingul mai convenabil, productiv si distractiv". Dati click pe urmatoarea imagine...

S-a lansat Opera Mini 4.1, deocamdata in stadiu beta, sub definitia "versiunea care imbunatateste felul in care Opera Mini interactioneaza cu telefonul tau, facand browsingul mai convenabil, productiv si distractiv". Dati click pe urmatoarea imagine pentru a fi transportati la un ghid video al noului browser:

Pe lista de noi feature-uri se afla o viteza cu 50% mai mare decat Opera Mini 4, functia URL autocomplete, prin intermediul careia browserul sugereaza URL-uri utilizatorului, dar si o metoda de a salva paginile pentru acces offline. De asemenea browserul va va permite sa cautati tot soiul de continuturi pe pagina si sa downloadati si uploadati fisiere, cum ar fi atasamentele unui email, in cazul in care folositi Opera Mini pentru a va verifica mailul.

In cazul in care nu mai puteti astepta, aceasta este linkul de download al noii versiuni de Opera Mini , in varianta beta. Pentru a descarca Opera Mini 4.1 beta pe telefonul mobil vizitati linkul mini.opera.com/beta folosind browserul handsetului si dati click pe unul dintre linkuri pentru a descarca softul. Revenind la functiile lui Opera Mini 4.1, acesta include Opera Link, care va permite sa va sincronizati bookmarkurile si shortcuturile Speed Dial cu un computer care ruleaza Opera 9.50 beta sau alt terminal dotat cu Opera Mini 4.

Paginile pot fi vizualizate acum in mod landscape, iar pentru a vizualiza un site pe un ecran lat apasati pe * # si intoarceti telefonul la 90 de grade pentru a savura o experienta inedita de browsing. Pentru a nu va strica surpriza vom enumera rapid si feature-uri ca mouse virtual, shortcuturi de cautare customizate, scroll prin tastatura telefonului si unelte CSS pentru designeri, lasandu-va sa aflati restul din ghidul video.

Detalii la adresa: http://www.operamini.com/beta/

Opera Mini 4.1 beta:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×