CTIA Wireless 2008: Prezentare Video a interfatei telefonului Samsung Instinct

1.235 ori
<b>CTIA Wireless 2008: Prezentare Video a interfatei telefonului Samsung Instinct</b>Cei de la engadgetmobile au avut ghinionul sa nimereasca fix langa o pereche de candelabre care iluminau puternic, in momentul in care doreau sa surprinda in actiune interfata lui Samsung Instinct la CTIA Wireless 2008, din Las Vegas. Urmariti rezultatul...

Cei de la engadgetmobile au avut ghinionul sa nimereasca fix langa o pereche de candelabre care iluminau puternic, in momentul in care doreau sa surprinda in actiune interfata lui Samsung Instinct la CTIA Wireless 2008, din Las Vegas. Urmariti rezultatul filmarii dand click pe imaginea urmatoare:

In era ecranelor touchscreen stil oglinda este greu sa filmezi fara a reflecta toate acele candelabre, dar revenind la Samsung Instinct, aceasta surprinda prin faptul ca raspunde comenzilor atat de rapid pe cat ar trebui. La urma urmei, telefonul nu va fi lansat decat peste cateva luni, deci mai este timp pentru a rezolva bugurile interfatei. Sistemul de navigatie web este de asemenea incomod, desi este de apreciat tasta dedicata care ne permite sa facem "zoom out" de pe intreaga pagina web.

Un simbol de culoare rosie indica ce zona vom vedea dupa ce vom da din nou zoom in. Concluzia celor de la Engadgetmobile este destul de clara, definind producatorul Samsung drept o companie care insista prin Instinct pe design si mai putin pe functionalitate. Exista totusi destui cumparatori superficiali, care vor agrea un design aratos, lasand la o parte problemele interfatei, in special dupa ce sunt fermecati de o campanie de marketing de 100 de milioane de dolari.

Samsung Instinct:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×