Ramanem fara iPhone-uri ca si in cazul lui Nintendo Wii?

980 ori

In cazul in care sunteti la curent cu fenomenul de gaming, stiti deja ca Nintendo a avut probleme serioase in iarna lui 2007, compania nefiind in stare sa furnizeze destule Wii-uri pentru fanii sai. Se pare ca si Apple se confrunta cu o criza de stoc, in...

In cazul in care sunteti la curent cu fenomenul de gaming, stiti deja ca Nintendo a avut probleme serioase in iarna lui 2007, compania nefiind in stare sa furnizeze destule Wii-uri pentru fanii sai. Se pare ca si Apple se confrunta cu o criza de stoc, in cazul lui iPhone, dupa cum ne informeaza Reuters.

Apple iPhone

Criza este prezenta in special la magazinele Apple din SUA, ceea ce indica o alta criza, cea a componentelor utilizate pentru a fabrica acest terminal. Exista de asemenea speculatii ca acest fenomen ar fi de fapt o "curatare" a rafturilor de magazin, pregatindu-le pentru noile modele. Aceasta criza de unitati iPhone ar putea duce la pierderi in sectorul vanzari reprezentand contravaloarea a aproximativ 40.000 de terminale mobile.

Analistii au estimat ca nu avem de-a face cu o criza atat de grava, problemele cu stocul durand doar cateva zile din martie, in vreme ce operatorul AT&T a parut a nu avea astfel de probleme. Intre timp Apple a infirmat faptul ca exista o criza, deoarece o astfel de veste ar scadea increderea publicului in acest brand si ar fi greu pentru compania lui Steve Jobs sa atinga numarul de 10 milioane de iPhone-uri vandute pana la finalul anului, aceasta fiind tinta pe care si-au propus-o oficialii producatorului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×