Oppo A11w este certificat de FCC; un nou model dual-SIM cu dotări modeste

Autor:  | Publicat în:  Oppo 468 ori
<b>Oppo A11w este certificat de FCC; un nou model dual-SIM cu dotări modeste</b>Recent, autoritatea americană FCC a acordat certificare unui nou smartphone dual-SIM marca Oppo, și anume modelul A11w. Acest device este unul de tip entry-level ce adoptă o carcasă din policarbonat și specificații destul de modeste. Din păcate cei...

Recent, autoritatea americană FCC a acordat certificare unui nou smartphone dual-SIM marca Oppo, și anume modelul A11w. Acest device este unul de tip entry-level ce adoptă o carcasă din policarbonat și specificații destul de modeste. Din păcate cei de la FCC nu dezvăluie informații referitoare la acest aspect.

În cazul în care va aminiți, Oppo R7 a apărut inițial pe web sub această denumire care iată nu îi este destinată. Observăm că noul telefon a trecut cu brio testele Bluetooth, Wireless LAN și GSM 900/1800.

Totodată, se remarcă și prezența unei camere foto principale ce este însoțită de un modul bliț LED. Posibil ca acest model să dispună de un display de 4.7 inch, o cameră foto de 5 megapixeli, procesor quad-core MediaTek și sistemul de operare Android. Potrivit certificării FCC, Oppo A11w va ajunge în Asia.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×