Oppo A11w este certificat de FCC; un nou model dual-SIM cu dotări modeste

Autor:  | Publicat în:  Oppo 481 ori
<b>Oppo A11w este certificat de FCC; un nou model dual-SIM cu dotări modeste</b>Recent, autoritatea americană FCC a acordat certificare unui nou smartphone dual-SIM marca Oppo, și anume modelul A11w. Acest device este unul de tip entry-level ce adoptă o carcasă din policarbonat și specificații destul de modeste. Din păcate cei...

Recent, autoritatea americană FCC a acordat certificare unui nou smartphone dual-SIM marca Oppo, și anume modelul A11w. Acest device este unul de tip entry-level ce adoptă o carcasă din policarbonat și specificații destul de modeste. Din păcate cei de la FCC nu dezvăluie informații referitoare la acest aspect.

În cazul în care va aminiți, Oppo R7 a apărut inițial pe web sub această denumire care iată nu îi este destinată. Observăm că noul telefon a trecut cu brio testele Bluetooth, Wireless LAN și GSM 900/1800.

Totodată, se remarcă și prezența unei camere foto principale ce este însoțită de un modul bliț LED. Posibil ca acest model să dispună de un display de 4.7 inch, o cameră foto de 5 megapixeli, procesor quad-core MediaTek și sistemul de operare Android. Potrivit certificării FCC, Oppo A11w va ajunge în Asia.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×