Iată cum se poate obține ROOT pe Samsung Galaxy S6/S6 Edge, fără a declanșa Knox Counter

3.644 ori
<b>Iată cum se poate obține ROOT pe Samsung Galaxy S6/S6 Edge, fără a declanșa Knox Counter</b>&Icirc;n lumea terminalelor mobile Android, din ce &icirc;n ce mai mulți utilizatori apelează la procesul de ROOT, modalitate prin care se obțin drepturi de administrator pentru device și astfel se pot instala, șterge sau modifica orice aplicații de...

În lumea terminalelor mobile Android, din ce în ce mai mulți utilizatori apelează la procesul de ROOT, modalitate prin care se obțin drepturi de administrator pentru device și astfel se pot instala, șterge sau modifica orice aplicații de pe telefon. Printre noile terminale sosite pe piață se numără și Galaxy S6/S6 Edge, două telefoane cu șanse mari la podium anul acesta.

După cum era de aștepta, o modalitate de ROOT pentru aceste device-uri a fost găsită, iar astăzi cei de la XDAdevelopers ne prezintă procesul. Aparent, rootarea telefoanelor era îngreunată până în acest moment de către soluția de securitate Knox oferită la pachet de către Samsung.

Astfel, user-ul idler1984 de pe forumurile XDA a găsit o metodă prin care software-ul Knox să nu fie atins (Knox Counter), iar procesul de root să fie desfășurat fără probleme. Aflați că întreaga acțiune de ROOT este una destul de simplă chiar dacă nu sunteți familiarizați cu procesul. Iată cele 6 puncte pe care trebuie să le urmăm:

  1. Descărcare - supersu.7z și pingpongroot pe telefon
  2. Dezarhivarea fișierului supersu.7z și permiterea instalării unor aplicații venite din alte surse
  3. Rulare PingPong și tap pe butonul “Get root”
  4. După restart căutați aplicația Superuser
  5. De aici, vom face click pe “Root autorization”, alegerea opțiunii Prompt și validarea opțiunii Allow
  6. Ulterior vom rula aplicația Root Checker, după care vom primi mesajul de realizare a procesului de root

Puteți găsi lista completă de modele S6/S6 Edge compatibile și un tutorial detaliat chiar aici. De asemenea, recomandăm precauție în realizarea acestui proces care poate duce la brick-uirea telefonului în cazul realizării sale incorecte și evident, pierderea garanției.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×