Oppo A53 este un nou phablet cu dotări mid-range; vine cu panou HD de 5.5 inch și 2 GB RAM

Autor:  | Publicat în:  Oppo 596 ori
<b>Oppo A53 este un nou phablet cu dotări mid-range; vine cu panou HD de 5.5 inch și 2 GB RAM</b>Astăzi nu doar cei de la Vivo au lansat noi produse, ci și rivalul Oppo, companie ce ne prezintă smartphone-ul A53. Terminalul de față este un model de tip phablet inclus &icirc;n categoria mid-range din punct de vedere al dotărilor hardware aduse...

Astăzi nu doar cei de la Vivo au lansat noi produse, ci și rivalul Oppo, companie ce ne prezintă smartphone-ul A53. Terminalul de față este un model de tip phablet inclus în categoria mid-range din punct de vedere al dotărilor hardware aduse la pachet. 

Ei bine, Oppo A53 ne oferă un display HD IPS de 5.5 inch (1280 x 720 pixeli) + sticlă 2.5D, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 616 de 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și suport pentru carduri microSD. Primim sistemul de operare Android 5.1 Lollipop împreună cu interfața Color OS 2.1.

Oppo aduce pe acest smartphone un senzor foto principal de 13 megapixeli pe acest model, cât și o cameră frontală de 5 megapixeli pentru captura de tip selfie. La interior se află o baterie de 3075 mAh, suport dual-SIM (microSIM + nanoSIM), și conectivitate 4G LTE. Oppo A53 vine într-o carcasă uni-body din metal cu grosime de 7.43 mm și greutate de 165 grame. Pentru moment, prețul de comercializare nu a fost dezvăluit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×