Oppo devine sponsor oficial al FC Barcelona, confirmă astfel extinderea către Europa

1.092 ori
<b>Oppo devine sponsor oficial al FC Barcelona, confirmă astfel extinderea către Europa</b>Se discută despre extinderea celor de la Oppo către piaţa europeană de c&acirc;ţiva ani, dar aceasta a fost relativ lentă p&acirc;nă acum. Ei bine, azi Oppo da o lovitură de imagine, devenind sponsor oficial al echipei spaniole FC Barcelona. Din...

Se discută despre extinderea celor de la Oppo către piaţa europeană de câţiva ani, dar aceasta a fost relativ lentă până acum. Ei bine, azi Oppo da o lovitură de imagine, devenind sponsor oficial al echipei spaniole FC Barcelona. Din start posterul de jos e greşit, pentru că Xavi a plecat de la Barca… dar sa trecem peste.

Vedem mascota companiei în tricoul Barcelonei şi sunt tare curios pe ce parte a echipamentului va avea Oppo afişat logo-ul. Îmi vine greu să cred că îi vor lua locul lui Qatar Airways sau Nike de pe pieptul jucătorilor, dar cine ştie. Oppo va fi sponsor oficial al echipei la care joacă Messi şi Neymar pentru 3 ani, manifestându-şi prezenta la diferite actiuni promotionale precum reclame televizate, evenimente sportive şi altele.

Oppo este un producător de smartphone-uri destul de apreciat, care acoperă 20 de ţări în acest moment, printre care şi China, Australia, Mexic, dar si tari din Asia de Sud, Orientul Mijlociu şi Africa. Europa şi SUA cunosc acest brand mai degrabă prin Blu-ray şi DVD playere decât prin alte produse. Ne aşteptam cât de curând să vedem Oppo Store-uri în Europa şi o reţea solidă de distribuţie.

Pe când şi un spot cu Messi vorbind la un Oppo R7?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×