Samsung Galaxy S6 Edge Plus ar putea fi noul phablet pregătit de Samsung pentru debut în luna iulie

1.112 ori
<b>Samsung Galaxy S6 Edge Plus ar putea fi noul phablet pregătit de Samsung pentru debut în luna iulie</b>După ce zvonurile cu privire la o posibilă lansare a phablet-ului Note 5 &icirc;n luna iulie au fost infirmate chiar de către oficialii Samsung, iată că astăzi aflăm informații despre un nou device care ar putea debuta &icirc;n mijlocul verii....

După ce zvonurile cu privire la o posibilă lansare a phablet-ului Note 5 în luna iulie au fost infirmate chiar de către oficialii Samsung, iată că astăzi aflăm informații despre un nou device care ar putea debuta în mijlocul verii. Aparent, sud-corenii ne pregătesc lansarea lui Samsung Galaxy S6 Plus, un phablet fără S-Pen la bord.

La fel ca și modelul de 5.1 inch, vom avea parte de margini curbate și probabil de aceleași componente hardware la interior. Pentru a păstra diferențele dintre acest posibil terminal și viitorul Galaxy Note 5, Samsung nu va oferi stylus-ul S-Pen la bord, și nici funcționalitățile aferente.

Deși acest smartphone este la stadiul de zvon momentan, o posibilă lansare a sa ar putea atrage destul de mult fanii dispozitivelor de tip phablet. Totodată, S6 Edge Plus va deveni și primul phablet de pe piață care sosește cu display curbat spre margini. Cum vedeți lansarea unui astfel de terminal?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×