Oppo Find 7 ajunge la echivalentul FCC-ului din China, primește aprobarea pentru funcționare

Autor:  | Publicat în:  Oppo 680 ori
<b>Oppo Find 7 ajunge la echivalentul FCC-ului din China, primește aprobarea pentru funcționare</b>Una dintre etapele în lansare unui telefon este licențierea sa pentru utilizarea în diferite rețele. Prin asta a trecut handsetul Oppo Find 7 în această săptămână, după cum se vede în imaginile de mai jos. &nbsp; Vă reamintesc că deși...

Una dintre etapele în lansare unui telefon este licențierea sa pentru utilizarea în diferite rețele. Prin asta a trecut handsetul Oppo Find 7 în această săptămână, după cum se vede în imaginile de mai jos.

Vă reamintesc că deși handsetul nu a fost anunțat încă, el este oferit de către Oppo la un concurs. Suntem la doar câteva săptămâni de debutul său oficial și ieri am aflat din benchmark-ul AnTuTu că acest model va avea două versiuni: una cu ecran 2K și una cu ecran Full HD. Modelul din imagini este X9007, versiunea Full HD a lui Oppo Find 7.

Oppo Find 7

Designul telefonul păstrează tema seriei R de la Oppo și observăm că el primește și un blitz dual LED. Dotările noului venit includ și 3 GB RAM, un procesor Snapdragon 800 și așteptăm o lansare în Beijing luna viitoare. Având în vedere extinderea Oppo către Europa așteptam acest device și la noi în țară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×