Oppo Find 7 ajunge la echivalentul FCC-ului din China, primește aprobarea pentru funcționare

Autor:  | Publicat în:  Oppo 661 ori
<b>Oppo Find 7 ajunge la echivalentul FCC-ului din China, primește aprobarea pentru funcționare</b>Una dintre etapele în lansare unui telefon este licențierea sa pentru utilizarea în diferite rețele. Prin asta a trecut handsetul Oppo Find 7 în această săptămână, după cum se vede în imaginile de mai jos. &nbsp; Vă reamintesc că deși...

Una dintre etapele în lansare unui telefon este licențierea sa pentru utilizarea în diferite rețele. Prin asta a trecut handsetul Oppo Find 7 în această săptămână, după cum se vede în imaginile de mai jos.

Vă reamintesc că deși handsetul nu a fost anunțat încă, el este oferit de către Oppo la un concurs. Suntem la doar câteva săptămâni de debutul său oficial și ieri am aflat din benchmark-ul AnTuTu că acest model va avea două versiuni: una cu ecran 2K și una cu ecran Full HD. Modelul din imagini este X9007, versiunea Full HD a lui Oppo Find 7.

Oppo Find 7

Designul telefonul păstrează tema seriei R de la Oppo și observăm că el primește și un blitz dual LED. Dotările noului venit includ și 3 GB RAM, un procesor Snapdragon 800 și așteptăm o lansare în Beijing luna viitoare. Având în vedere extinderea Oppo către Europa așteptam acest device și la noi în țară.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×