Google anunță Project Tango, un prototip de smartphone Android cu senzori 3D gen Kinect (Video)

1.420 ori
<b>Google anunță Project Tango, un prototip de smartphone Android cu senzori 3D gen Kinect (Video)</b>Google a anunțat cu câteva ore în urmă o evoluție a senzorilor 3D destinați telefoanelor mobile. Prin intermediul lui Project Tango a fost creat un smartphone Android cu ecran de 5 inch și senzori 3D în stil Kinect. &nbsp; E vorba aici despre...

Google a anunțat cu câteva ore în urmă o evoluție a senzorilor 3D destinați telefoanelor mobile. Prin intermediul lui Project Tango a fost creat un smartphone Android cu ecran de 5 inch și senzori 3D în stil Kinect.

E vorba aici despre componente speciale menite să detecteze mișcarea și să cartografieze mediul din jurul utilizatorului. Project Tango se bazează pe procesorul Myriad 1 de la Movidius, care permite o detectare avansată a mișcării și adâncimii spațiului din jur. Avantajul acestei tehnologii este și că nu consuma foarte mult. Tango este deja disponibil unui număr limitat de dezvoltatori și el ar putea îmbunătăți atât sistemele de navigație de pe mobil, cât și gamingul.

în spatele acestui proiect se afla Google Advanced Technology and Projects, un grup condus de Johnny Lee, care ca o întâmplare a făcut parte din echipa Microsoft Kinect. Lee afirma că acest prototip are rolul de a oferi terminalelor mobile o interpretare umană a spațiului și mișcării din jurul lor.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×