Oppo lansează un concurs care Îți aduce un super smartphone nelansat Încă: Oppo Find 7

1.243 ori
<b>Oppo lansează un concurs care Îți aduce un super smartphone nelansat Încă: Oppo Find 7</b>Oppo a pornit astăzi o inițiativă numită Oppo Extravaganza, un concurs care poate aduce participanților un telefon Oppo Find 7 sau cameraphone-ul N1. Rețineți că Oppo Find 7 nu a fost lansat încă, deci participanții la concurs pot fi primii de...

Oppo a pornit astăzi o inițiativă numită Oppo Extravaganza, un concurs care poate aduce participanților un telefon Oppo Find 7 sau cameraphone-ul N1. Rețineți că Oppo Find 7 nu a fost lansat încă, deci participanții la concurs pot fi primii de pe glob cu acest telefon în buzunar.

Competiția Oppo Extravaganza se desfășoară între 17 februarie și 3 martie 2014, iar câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți și anunțați pe 5 martie 2014. Premiile constă în 2 modele Oppo Find 7 și 3 handseturi Oppo N1, cameraphone cu senzor rotativ de 13 megapixeli și CyanogenMod preinstalat.

Tot ce trebuie să faceți pentru a participa la concurs este să încărcați un clip pe YouTube în care vă afirmați ce ați dori să vedeți îmbunătățit pe Find 7 față de Oppo Find 5. Clipul trebuie să aibă în jur de 20 de secunde și să fie concis. Linkul trebuie trimis la joseph@oppo.com și vă poate aduce ca premiu un smartphone cu ecran de 5.5 inch și rezoluție 2K sau Full HD (nu se știe sigur), plus 3 GB RAM și camera de 13 MP.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×