Oppo Find 9 va fi lansat abia anul viitor, ca urmare a întârzierii procesorului Snapdragon 820

Autor:  | Publicat în:  Oppo 573 ori
<b>Oppo Find 9 va fi lansat abia anul viitor, ca urmare a întârzierii procesorului Snapdragon 820</b>Printre viitoarele terminale de tip flagship despre care am aflat informații &icirc;n ultimul timp, se află și Oppo Find 9. Acest din urmă device de origine chineză se pare că va fi lansat abia anul viitor, ca urmare a &icirc;nt&acirc;rzierii...

Printre viitoarele terminale de tip flagship despre care am aflat informații în ultimul timp, se află și Oppo Find 9. Acest din urmă device de origine chineză se pare că va fi lansat abia anul viitor, ca urmare a întârzierii procesorului Snapdragon 820 ce urmează a se afla la bord.

Cu toate că informațiile despre Oppo Find 9 nu au sosit în număr mare pe web, știm faptul că terminalul de față va sosi cu display edge-to-edge Quad HD (2560 x 1560 pixeli), chip grafic Adreno 530 și scanner de amprente bazat pe tehnologia Qualcomm Ultrasonic Fingerprint Recognition.

Alte dotări vor fi reprezentate de către tehnologia de încărcare rapidă, dar și de o cameră foto principală de top, pregătită pentru a face față rivalilor de anul viitor. Ne așteptăm ca și Android 6.0 Marshmallow să fie inclus din fabrică pe acest nou phablet.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×