Oppo Find 9 ar urma să vină în două variante, una cu 8 GB RAM şi procesor Snapdragon 821

959 ori
<b>Oppo Find 9 ar urma să vină în două variante, una cu 8 GB RAM şi procesor Snapdragon 821</b>O nouă informație ajunsă astăzi în presa online din China ne aduce la cunoștiință faptul că smartphone-ul Oppo Find 9 ar putea avea două variante diferite. Una dintre acestea ne va uimi prin chip-ul de 8 GB memorie RAM și prin procesorul Snapdragon 821

Oppo Find 9 a fost foarte fantomatic în ultimul an, apărând şi dispărând la intervaluri regulate. El a ajuns să scape pe web via GFXBench, pentru ca apoi dotările sale să se tot modifice cu fiecare scăpare. Azi aflăm că terminalul va avea şi o variantă ultra high end, care sună cam overpowered.

La ultima verificare, Oppo Find 9 sosea cu un ecran de 5.5 inch, 4 GB RAM şi un procesor octa core MediaTek MT6755. Acum se discută despre un ecran Quad HD de 5.5 inch, în una din versiuni şi unul Full HD Super AMOLED de 5.5 inch în cealaltă versiune. Veţi putea opta pentru un model cu CPU Snapdragon 821 sau unul cu un MediaTek 6755, însoţite de 4 respectiv 8 GB RAM.

Ambele versiuni vor avea o cameră de 21 de megapixeli în spate cu stabilizare optică şi o cameră frontală de 16 MP, plus o baterie de 4100 mAh şi suport pentru încărcare rapidă VOOC. Aşteptam acest flagship de 2 ani dacă nu mă înşel şi dacă Oppo vrea prestigiu şi notorietate îl va lansa probabil la IFA 2016.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×