Oppo Find Z este înregistrat la EUIPO sub formă de marcă comercială; Viitor flagship cu Snapdragon 855

621 ori
<b>Oppo Find Z este înregistrat la EUIPO sub formă de marcă comercială; Viitor flagship cu Snapdragon 855</b>Nu doar sud-coreenii de la LG Electronics au înregistrat noi mărci comerciale în ultimele zile, ci și Oppo. Descoperim astfel că firma chienză a obținut trademarkul pentru denumirea Oppo Find Z pe plan comercial din partea agenției

Nu doar sud-coreenii de la LG Electronics au înregistrat noi mărci comerciale în ultimele zile, ci și Oppo. Descoperim astfel că firma chienză a obținut trademarkul pentru denumirea Oppo Find Z pe plan comercial din partea agenției EUIPO, aceasta fiind asociată unui viitor flagship. Este clar vorba despre succesorul lui Find X care va sosi echipat cu procesorul octa-core Snapdragon 855 la bord.

Oppo Find Z

În afară de numele acestui flagship nu avem nimic confirmat, ci simple speculații pe seama dotărilor. Astfel se așteaptă ca device-ul să vină cu tehnologia de zoom hibrid 10x la pachet, cu un scanner de amprente integrat în ecran ce poate recunoaște 2 amprente simultan și cu o cameră triplă în spate.

Acest modul triplu va aduce și un senzor de tip 3D ToF pentru AR, iar o altă dotare vehiculată este prezența suportului Super VOOC 50W pentru încărcare rapidă. Rămâne de văzut dacă Oppo va merge în continuare pe ideea formatului slider pentru noul telefon sau dacă va îmbunătăți construcția, asta pentru că Find X s-a îndoit precum o mămăligă la testele de rezistență JerryRigEverything.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×