Noi telefoane coreene la orizont! LG Electronics înregistrează mărcile comerciale LG K40, K50 și LG Q60

931 ori
<b>Noi telefoane coreene la orizont! LG Electronics înregistrează mărcile comerciale LG K40, K50 și LG Q60</b>Descoperim la început de săptămână faptul că sud-coreenii de la LG Electronics pregătesc pentru lansare 3 noi telefoane din zona mid-range și anume modelele LG K40, LG K50 și LG Q60. Toate aceste denumiri au fost înregistrate

Descoperim la început de săptămână faptul că sud-coreenii de la LG Electronics pregătesc pentru lansare 3 noi telefoane din zona mid-range și anume modelele LG K40, LG K50 și LG Q60. Toate aceste denumiri au fost înregistrate sub formă de mărci comerciale în Columbia și nu ar fi exclus ca dispozitivele asociate numelor să debuteze în mai puțin de o lună în cadrul MWC 2019 din Barcelona.

LG K50

Totodată apare și informația că aceste handset-uri ar putea sosi sub denumiri diferite în alte regiuni din jurul lumii, detaliu de care ne vom convinge abia ce ele devin oficiale. Ținând cont de trendurile actuale aceste smartphone-uri ar urma să ofere panouri cu aspect 18:9, 3 sau 4 GB RAM la bord și baterii de aproximativ 3000 mAh.

LG Q60

Posibil ca rezoluțiile să fie HD+ și FHD+ în funcție de variante și cu siguranță vom avea scanner de amprente fizic în spate. De asemenea, ar fi cazul să ne așteptăm la variante de culoare în gradient. Rămâne să urmărim evoluția leak-urilor în perioada următoare și poate mai aflăm ceva detalii noi despre dispozitive! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×