Moto Z4 este cunoscut drept "Odin" la nivel intern; Va avea modul 5G și procesor Snapdragon 8150

783 ori
<b>Moto Z4 este cunoscut drept "Odin" la nivel intern; Va avea modul 5G și procesor Snapdragon 8150</b>Pe lângă numeroasele leak-uri asociate lui Moto G7, iată că în această săptămână sosesc detalii și despre un alt device pregătit de către Lenovo pentru lansare sub branding Motorola anul viitor. Este vorba despre Motorola Moto Z4, un flagship

După multe leak-uri asociate telefoanelor mid-range Moto G7 și Moto G7 Plus, iată că de astăzi încep să sosească și detalii despre viitorul flagship semnat Motorola. Este vorba despre nimeni altul decât MotoZ4, telefon care potrivit unor informații ajunse în online este cunoscut la nivel intern sub numele de cod "Odin".

Aceste detalii vin din partea celor de la XDA-Developers care au mai descoperit și faptul că device-ul se află în stadiul inițial de dezvoltare, cu dotări hardware ce s-ar putea schimba într-o oarecare măsură. Pentru moment, configurația inițială are 4 GB RAM și 32 GB de stocare flash, cam puțin pentru un flagship cu pretenții din 2019.

Smartphone-ul rulează sistemul de operare Android 9.0 Pie și aduce suport pentru modul Moto Mods, inclusiv pentru accesoriul Moto 5G ce se va atașa magnetic în spate. Vom avea și procesor Snapdragon 8150 și un detaliu pe care XDA îl menționează este acela că device-ul ar putea oferi un scanner de amprente integrat în ecran.

Cel mai probabil Motorola va continua cu design-ul clasic de module Moto Mods, semn că cel puțin din spate design-ul noului device nu va suferi schimbări majore. Dimensiunile (lungime x lățime) vor rămâne de asemenea identice cu cele ale actualelor modele Moto Z și poate doar grosimea se poate schimba dacă bateria crește și într-adevăr vom avea scanner de amprente în ecran.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×