Oppo Finder 5, un nou smartphone ultrasubtire din China e gata de lansarea globală (Video)

Autor:  | Publicat în:  Oppo 2.152 ori
<b>Oppo Finder 5, un nou smartphone ultrasubtire din China e gata de lansarea globală (Video)</b>Oppo este un brand din China cunoscut pentru producția de MP3 playere, blu ray playere, echipamente audio și telefoane mobile. Acum ei atacă segmentul de smartphone-uri, prin modelul Oppo Finder 5, pe care se pregătesc să îl lanseze și la nivel...

Oppo este un brand din China cunoscut pentru producția de MP3 playere, blu ray playere, echipamente audio și telefoane mobile. Acum ei atacă segmentul de smartphone-uri, prin modelul Oppo Finder 5, pe care se pregătesc să îl lanseze și la nivel global.

Acest model iese în evidență printr-o talie foarte subțire, de doar 6.65 mm, care face din acest device cel mai subțire telefon de pe planetă. Oppo Finder 5 este fabricat din oțel inoxidabil, cu rezistența la nivel militar, conform producătorului său. Terminalul dispune de un ecran Super AMOLED Plus de 4.3 inch și vine cu un procesor dual core de 1.5 GHz, încărcare wireless și sonorizare Dolby cu surround.

Alte dotări includ o cameră de 8 megapixeli cu captura video 1080p, o cameră frontală cu captura 720p și se pare că terminalul vine cu promisiunea unor actualizări OTA săptămânale. Oppo promite că în funcție de feedback-ul utilizatorilor va oferi aceste update-uri săptămânale și mai promite și "cea mai bună interfața din lume". Să sperăm că și prețul va fi unul bun și nu exorbitant.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×