ASUS mai pregătește tablete din seria MeMo Pad, cu diagonale de 7 și 10 inch

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.205 ori
<b>ASUS mai pregătește tablete din seria MeMo Pad, cu diagonale de 7 și 10 inch</b>ASUS se pregătește să prezinte două noi tablete Android din seria MeMo Pad, una de 7 și una de 10 inch, conform unor documente FCC. Autoritatea americană este cea pe la care trec toate produsele pentru certificare, înainte de a fi puse în...

ASUS se pregătește să prezinte două noi tablete Android din seria MeMo Pad, una de 7 și una de 10 inch, conform unor documente FCC. Autoritatea americană este cea pe la care trec toate produsele pentru certificare, înainte de a fi puse în vânzare.

Ce înseamnă seria MeMo Pad? E vorba despre tablete quad core, cu preț mic și posibil și cu stylus. în privința celor două noi modele, aflăm că versiunea mai mare de ASUS MeMo Pad poartă numele de cod K001 și vine cu un ecran de 10 inch, plus WiFi dual band, Bluetooth și o cameră. Al doilea model este cel de 7 inch, cu nume de cod K0W și fără cameră. Nu m-ar mira ca acest model să sfârșească exact ca precedentul MeMo Pad și anume să fie un nou Nexus 7, eventual cel de 99 de dolari despre care se vorbește de ceva vreme.

ASUS mai pregătește tablete din seria MeMo Pad, cu diagonale de 7 și 10 inch

Ne așteptam ca aceste noi tablete să aibă procesoare Tegra 3, deși nu m-ar surprinde să vedem procesoare quad core Snapdragon pe acestea, în cele din urmă. După cum am spus, proiectul inițial de MeMo Pad implica și un stylus, dar ASUS nu a mers până la capăt cu acesta și nu prea folosește stylusuri pe tabletele sale, excepție fiind PadFone 1.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×