Angry Birds Star Wars ajunge și pe Windows Phone 7 În cele din urmă

1.031 ori
<b>Angry Birds Star Wars ajunge și pe Windows Phone 7 În cele din urmă</b>Cei care au cumpărat primele generații de modele Windows Phone probabil că se simt neglijați de marii producători de jocuri, care se axează pe Windows Phone 8 cu noile release-uri. Ei bine, Rovio a făcut un efort și a oferit Angry Birds Star Wars...

Cei care au cumpărat primele generații de modele Windows Phone probabil că se simt neglijați de marii producători de jocuri, care se axează pe Windows Phone 8 cu noile release-uri. Ei bine, Rovio a făcut un efort și a oferit Angry Birds Star Wars și pentru terminalele cu Windows Phone 7.

Asta se întâmplă la doar o lună după ce jocul ajungea pe Windows Phone 8, iOS, Android și PC. Titlul oferă peste 100 de nivele cu tematica Star Wars și cu gameplay-ul clasic, care implică o praștie și păsări nervoase. Acum apare și elementul săbiilor laser, al roboților și al pistoalelor cu laser. Păsările au devenit Luke Skywalker, Han Solo și Chewbacca, iar porcii sunt Stormtrooperi și respectiv Darth Vader. Unele dintre nivele au gameplay clasic Angry Birds, în vreme ce altele se bazează pe gravitație și orbită, în stil Angry Birds Space.

Ce lipsește din versiunea WP7 de Angry Birds Star Wars? Se pare că lipsesc achievement-urile Xbox Live, Rovio alegând să publice jocul ca un titlu indie, pentru a evita procesul de certificare Xbox, care durează mult și pentru a ajunge mai rapid pe terminalele fanilor. Această versiune Windows Phone 7 costă 99 de cenți și poate fi descărcată de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×