Oppo pregăteşte un telefon Reno cu zoom avansat, poate chiar peste 10x hibrid, 5x optic; Camera cu periscop apare iar

508 ori
<b>Oppo pregăteşte un telefon Reno cu zoom avansat, poate chiar peste 10x hibrid, 5x optic; Camera cu periscop apare iar</b>Puţină lume ştie că de fapt Oppo prezentase un sistem de zoom periscopic similar cu ce vedem pe Huawei P30 Pro chiar înainte ca Huawei să vină cu asta. Ei bine acum ne pregătim deja pentru următorul nivel de optică

Puţină lume ştie că de fapt Oppo prezentase un sistem de zoom periscopic similar cu ce vedem pe Huawei P30 Pro chiar înainte ca Huawei să vină cu asta. Ei bine acum ne pregătim deja pentru următorul nivel de optică, cel puţin în ograda celor de la Oppo. Se pare un nou telefon Oppo Renoa fost brevetat, cu o cameră avansată în spate.

Deja le avem pe Oppo Reno 10X Zoom şi pe Reno 5G, ca repere ale dotărilor optice avansate. Ele se joacă cu zoom hibrid 10X și optic 5X.  Brevetul descoperit de către olandezii de la Letsgodigital datează de pe 12 aprilie 2019. A fost înregistrat în Japonia şi a devenit public pe 24 septembrie 2019. O duzină de schiţe au apărut în documentele oficiale, iar designul pare să fie clasic pentru seria Reno.

Brevet OPPO

Totuşi se pare că s-au adus ceva modificări la cameră. Nu avem o cameră similară cu cea de pe Reno 2 sau Reno Ace. Terminalul prezentat aici are un ecran cu muchii înguste şi o cameră selfie pop up oblică. În spate se găseşte un sistem avansat de 4 camere, aliniate vertical. Una dintre ele este pătrată şi mai mare decât restul, având probabil acel setup optic cu prismă care duce zoom-ul optic la 5X...sau poate chiar peste..

Brevet OPPO

Ce ne intrigă e lipsa bliţului LED în acest design, deşi văd că el apare pe partea de cameră pop-up de sus. Posibil să fie o scăpare a celor care au făcut documentele sau să fie integrat ca un inel în jurul uneia din camere. În schiţă apar totuşi două cercuri mici deasupra camerei. Luându-l pe Oppo Reno 10X Zoom ca reper, ştim că acesta aduce o cameră telephoto de 13 megapixeli, o cameră ultra wide de 8 MP şi una de 48 MP principală. Reno 2 plusează cu o cameră Mono de 2 MP.

Telefonul brevetat aici ar putea ajunge pe piaţa în 2020, eventual oferind zoom la nivelul lui Huawei P30 Pro sau peste. Până atunci aşteptăm debutul european al lui Oppo Reno 2 programat pentru 16 octombrie 2019 la Londra. Mai vine şi Oppo Reno Ace pe 10 octombrie în China, cu ecran de 90 HZ şi încărcare la 65W.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×