Oppo prezintă designul telefonului cu camera selfie integrată sub ecran într-un teaser de 15 secunde (Video)

1.658 ori
<b>Oppo prezintă designul telefonului cu camera selfie integrată sub ecran într-un teaser de 15 secunde (Video)</b>Oppo rămâne prolifică cu teaserele înainte de lansarea unor telefoane care se anunţă revoluţionare. Pe de o parte aşteptăm un model cu cititor de amprente pe tot ecranul, iar apoi ar trebui să vină şi un terminal

Oppo rămâne prolifică cu teaserele înainte de lansarea unor telefoane care se anunţă revoluţionare. Pe de o parte aşteptăm un model cu cititor de amprente pe tot ecranul, iar apoi ar trebui să vină şi un terminal cu cameră de 64 megapixeli. Inovaţia vine şi prin faptul că Oppo a integrat camera selfie sub ecran pe unul dintre noile sale device-uri, ce apare într-un teaser de mai jos.

Oppo

Pe parcursul a 15 secunde vedem evoluţia formatului de telefoane Oppo, cu modele ca N1 cu cameră rotativă, cel cu cameră pop up în diagonală Reno sau cele cu integrarea camerei selfie în breton "picătură". Promo-ul acesta aminteşte lumii că Oppo va prezenta un telefon special pe 26 iunie la MWC Shanghai 2019 şi că el va aduce în premieră o cameră integrată sub ecran. Fără decupaj de vreun fel de această dată.

Ideea este ca atunci când facem fotografii să activăm camera respectivă din ecran, iar când nu mai avem nevoie de ea, spaţiul respectiv să afişeze pixeli funcţionali în cadrul ecranului. Apare şi un inel luminos în jurul camerei pentru ca utilizatorul să ştie unde să privească la realizarea de selfie. Vom vedea un demo al acestui nou venit la MWC Shanghai 2019 peste câteva zile.

Oppo a promis şi că acest telefon va avea un ecran edge to edge şi mă aştept şi la dotări high end aici. Ştim că şi Samsung lucrează la un telefon cu cameră selfie ascunsă în ecran şi vom vedea la anul aceasta dotare pe un Galaxy A probabil, eventual și pe un Galaxy S. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×