Oppo prezintă camera cu zoom hibrid 10X și cititorul de amprente pe tot ecranul (Video)

Autor:  | Publicat în:  Oppo 927 ori
<b>Oppo prezintă camera cu zoom hibrid 10X și cititorul de amprente pe tot ecranul (Video)</b>Aşa cum ne aşteptam, Oppo a organizat astăzi un eveniment în cadrul căruia şi-a prezentat inovaţiile tehnologice. E vorba despre o cameră cu zoom 10X, dar e vorba despre zoom hibrid şi nu optic, cum am fi crezut. Tot Oppo a prezentat

Aşa cum ne aşteptam, Oppo a organizat astăzi un eveniment în cadrul căruia şi-a prezentat inovaţiile tehnologice. E vorba despre o cameră cu zoom 10X, dar e vorba despre zoom hibrid şi nu optic, cum am fi crezut. Tot Oppo a prezentat şi un cititor de amprente integrat în ecran, utilizabil pe tot ecranul.

Vă reamintesc că Oppo prezenta o cameră duală cu zoom lossless 5X încă de la MWC 2017, dar nici până în ziua de azi nu a folosit-o pe vreun telefon. Noul pas în evoluţia camerelor implică o cameră cu zoom hibrid 10X. Ajunge de la distanţa focală de 15.9 mm până la 159 mm şi se bazează pe un setup triplu. Asta înseamnă că primim o cameră ultra wide, apoi o cameră principală în mijoc şi apoi o cameră periscop cu zoom optic.

Posibil să fie acelaşi zoom optic 3X de la camera trecută. Atunci când lucrează împreună cele 3 camere oferă o trecere lină de la 1X până la 10X. Atât camera principală, cât şi cea periscop au stabilizare optică. Modulul are o grosime mult redusă faţă de produsele rivale. Tehnologia este gata pentru producţia în masă şi vom vedea un demo la MWC 2019.

Pe lângă această inovaţie optică, Oppo a mai adus şi un nou tip de cititor deamprente integrat în ecran. Acesta va recunoaşte amprenta utilizatorului pe TOT ecranul şi nu doar într-o singură zonă ca la OnePlus 6T şi Huawei Mate 20 Pro. Oppo ar fi extins zona de detecţie de 15 ori şi oferă şi capacitatea de a citi două amprente simultan, pentru autentificare cu două degete.

Aşteptam această tehnologie pe cât mai multe telefoane. Am avut şi indicii recent că nouă tehnologie de zoom hibrid ar ajunge şi pe OnePlus 7, dar ceva îmi spune că mai degrabă pe Oneplus 7T la final de an.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×