Oppo R1L anunțat oficial, vine cu un șasiu subțire și aduce cu un iPhone

Autor:  | Publicat în:  Oppo 932 ori
<b>Oppo R1L anunțat oficial, vine cu un șasiu subțire și aduce cu un iPhone</b>Oppo a lansat în această săptămână un nou telefon, modelul Oppo R1L, pe care îl puteți vedea mai jos și care adopta o talie a șasiului de 7.1 mm. Acesta este un device 4G LTE, iar mai jos îi aflați lista completă de specificații. &nbsp;...

Oppo a lansat în această săptămână un nou telefon, modelul Oppo R1L, pe care îl puteți vedea mai jos și care adopta o talie a șasiului de 7.1 mm. Acesta este un device 4G LTE, iar mai jos îi aflați lista completă de specificații.

Există două abordări ale telefoanelor 4G în ultima vreme: fie modele de buget care folosesc noul procesor MediaTek MT6290 compatibil LTE, fie procesoare Qualcomm Snapdragon. Modelele Oppo nu sunt chiar accesibile ca preț, pe lângă alte branduri din China, deci opțiunea e Snapdragon pentru ele. Oppo R1L se bazează pe un quad core Qualcomm Snapdragon 400 de 1.6 GHz, același de pe Xiaomi Redmi 1S.

Oppo R1L

Telefonul vine cu display 720p de 5 inch, 1 GB RAM, 16 GB stocare, o cameră de 13 MP în spate și una frontală de 5 MP. Avem la dispoziție și o baterie de 2410 mAh și Android 4.3 cu o customizare ColorOS 1.2 aplicată peste. Color OS nu e cea mai bună alegere, mai ales cu atât de multe custom ROM-uri pe terminalele asiatice. Prețul acestui model va fi în jur de 370 de dolari.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×