HTC Nexus 9 se lansează pe 16 octombrie, conform unei surse de Încredere

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.016 ori
<b>HTC Nexus 9 se lansează pe 16 octombrie, conform unei surse de Încredere</b>Paul O&#39;Brien este fondatorul comunității MoDaCo și cel care a propagat cel mai nou zvon despre Nexus 9. Se pare că noua tableta Google Nexus va sosi pe 16 octombrie, iar Paul O&#39;Brien citează un tipster de încredere în privința acestei...

Paul O'Brien este fondatorul comunității MoDaCo și cel care a propagat cel mai nou zvon despre Nexus 9. Se pare că noua tableta Google Nexus va sosi pe 16 octombrie, iar Paul O'Brien citează un tipster de încredere în privința acestei informații.

Multă vreme am crezut că noua tableta va fi un Nexus 8 produs de LG, pentru că apoi produsul să dispară o perioadă și să reapară sub forma unui device HTC cu ecran de 9 inch. El a apărut și în documentele celor de la NVIDIA, care confirmă un procesor Tegra K1 la bordul acestui terminal. HTC Nexus 9, cunoscut și că Flounder sau Volantis a apărut într-o formă sau alta la diferite autorități și în diferite ipostaze pe web, dar niciodată sub formă de fotografie.

îl așteptam la jumătatea lunii octombrie, sau poate chiar mai târziu, dacă e real zvonul că Google va lansa un Motorola Nexus X de Halloween. Cele două lansări ar putea sa aiba loc simultan, pana la urma. HTC Nexus 9, aka HTC T1 va avea un CPU 64 bit Tegra, 2, 3 sau chiar 4 GB RAM conform unor zvonuri, NFC, Android L și GPS, plus o cameră de 8 MP în spate și una frontală de 1.6 MP. Cumva ma astept si la un sistem acustic excelent pe acest device si la o rezolutie Full HD sau mai mare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×