Oppo R7 Plus este disponibil de astăzi și în varianta cu 4 GB RAM; costă 464 dolari în China

1.183 ori
<b>Oppo R7 Plus este disponibil de astăzi și în varianta cu 4 GB RAM; costă 464 dolari în China</b>La data de 20 mai, compania chineză Oppo dezvăluia printre altele și smartphone-ul Oppo R7 Plus, terminal cu diagonală de 6 inch și dotări interesante. Deși la scurt timp de la anunț, telefonul a fost pus la v&acirc;nzare, acesta era disponibil...

La data de 20 mai, compania chineză Oppo dezvăluia printre altele și smartphone-ul Oppo R7 Plus, terminal cu diagonală de 6 inch și dotări interesante. Deși la scurt timp de la anunț, telefonul a fost pus la vânzare, acesta era disponibil doar în varianta cu 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare.

Începând de astăzi, publicul chinez poate opta și pentru versiunea superioară ce ne aduce 4 GB RAM, dar și 64 GB memorie internă + slot microSD de până la 128 GB. Printre dotările sale mai regăsim un panou Full HD AMOLED de 6 inch, o cameră foto principală de 13 megapixel cu bliț LED și un senzor frontal de 8 megapixeli.

Acest phablet sosește cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615, cu tehnologia 4G LTE și cu o baterie de 4100 mAh ce promite din start o zi de autonomie. Veriga slabă din această ecuație pare a fi din start procesorul, unul mid-range ca și performanțe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×