Oppo Realme 3 Pro va avea un mod Ultra HD care va genera fotografii de 64 de megapixeli; Avem un teaser nou

296 ori
<b>Oppo Realme 3 Pro va avea un mod Ultra HD care va genera fotografii de 64 de megapixeli; Avem un teaser nou</b>Oppo Realme 3 Pro este un telefon care a înregistrat multiple teasere şi scăpări în ultima vreme. Nu de alta, dar pe 22 aprilie are loc marea sa lansare, cel puţin pe piaţa din India. Cel mai nou teaser face aluzie la un mod foto

Oppo Realme 3 Pro este un telefon care a înregistrat multiple teasere şi scăpări în ultima vreme. Nu de alta, dar pe 22 aprilie are loc marea sa lansare, cel puţin pe piaţa din India. Cel mai nou teaser face aluzie la un mod foto Ultra HD care va genera fotografii de 64 de megapixeli.

Încă nu e clar cum vor fi generate acele fotografii cu rezoluţie ridicată, dar e probabil vorba despre alipirea a 4 cadre de 16 megapixeli. Posibil şi că acest hype în jurul fotografiei mari să fie un răspuns pentru Lenovo şi teaserele cu poze de 100 MP pentru Lenovo Z6 Pro. Revenind la acest model Oppo, terminalul ar trebui să mai vină şi cu captură Super Slow Motion, încărcare rapidă şi o funcţie HyperBoost.

10 minute de încărcare ar trebui să îi asigure 5 ore de convorbiri. Dotările lui Realme 3 Pro ar trebui să includă un ecran de 6.3 inch Full HD, o baterie de 3960 mAh şi procesorul Snapdragon 710, împreună cu 6 GB RAM. Conform ultimelor scăpări, acest smartphone va aduce şi WiFi dual bând, cititor de amprente, Color OS 6.0 peste Android Pie şi o cameră principală de 48 MP, într-un setup-ul dublu sau triplu. Preţul îl aflăm mâine!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×