Lenovo Z6 Pro ar urma să facă fotografii de 100 de megapixeli, conform unui nou teaser

1.005 ori
<b>Lenovo Z6 Pro ar urma să facă fotografii de 100 de megapixeli, conform unui nou teaser</b>Dacă am luat contact cu Lenovo Z5 Pro la MWC 2019, sub forma unui slider cu camera selfie duală, ei bine iată că succesorul Lenovo Z6 Pro e deja în cărţi. A primit un teaser nou, care indică faptul că va realiza capturi de 100

Dacă am luat contact cu Lenovo Z5 Pro la MWC 2019, sub forma unui slider cu camera selfie duală, ei bine iată că succesorul Lenovo Z6 Pro e deja în cărţi. A primit un teaser nou, care indică faptul că va realiza capturi de 100 de megapixeli. Avem detalii mai jos.

Produsul a fost deja confirmat de către vicepreşedintele Lenovo Group, Chang Chengfa, care afirmă că acesta va fi un flagship. Iniţial handsetul trebuia să vină la MWC 2019, apoi a apărut data de 27 martie în peisaj. Azi avem în schimb doar un teaser. Ceea ce vedeţi în imaginea din articol este o postare pe reţeaua de socializare Weibo din China.

Lenovo Z6 Pro

Aceasta face aluzie la imagini de 100 de megapixeli capturate folosind camerele telefonului. Probabil că nu vom primi vreun senzor de 100 de megapixeli, ci mai degrabă un soi de captură Super Resolution, cum am văzut la ZenFone-uri. Practic e o serie de fotografii alipite pentru a crea un cadru la o rezoluţie mai mare. Ar putea avea legătură cu tehnologia HyperVision, care a primit teasere de la Lenovo în ultima lună, inclusiv cu Hyper Video promis.

Hyper Video implică realizarea unor efecte slow mo şi macro în timpul capturii video. Lenovo făcuse aluzie şi la frame rate şi bit rate mai ridicat decât ce avem acum pe piaţă. Lenovo Z6 Pro ar trebui să inaugureze aceste tehnologii. Îl aşteptăm cu procesor Snapdragon 855, încărcare wireless şi cititor de amprente integrat în ecran.

Ar trebui să debuteze luna viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×