Oppo Reno 3 Pro 5G apare iarăși în materiale teaser, cu setup quad-camera și talie de 7.7 mm

732 ori
<b>Oppo Reno 3 Pro 5G apare iarăși în materiale teaser, cu setup quad-camera și talie de 7.7 mm</b>Finalul acestei luni ne va aduce și lansarea lui Oppo Reno 3 Pro, un nou smartphone 5G despre care am aflat câteva detalii interesante în ultima vreme. Printre aceste detalii se număra și mențiunea oficială cu privire

Finalul acestei luni ne va aduce și lansarea lui Oppo Reno 3 Pro, un nou smartphone 5G despre care am aflat câteva detalii interesante în ultima vreme. Printre aceste detalii se număra și mențiunea oficială cu privire la bateria de 4025 mAh oferită aici. Am aflat și faptul că telefonul va măsura doar 7.7 mm în grosime, iar acum descoperim și noutăți la nivel vizual grație unor materiale teaser proaspăt dezvăluite.

Oppo Reno 3 pro 5g

Avem în primul rând imaginea de mai sus ce ne prezintă telefonul din zona frontală, acolo unde se remarcă ecranul ușor curbat lateral, dar și muchia foarte îngustă din zona superioară. Avem aici poate cel mai mic orificiu din ecran pentru camera selfie de până acum, iar un alt detaliu ce iese la iveală este amplasarea butonului power/unlock pe rama metalică în partea din dreapta.

Oppo Reno 3 Pro 5G

Mai sus vedeți și o randare cu zona camerei foto din spate, un setup quad-camera ce include și bliț-ul LED contribuind astfel la un look mai simplu și curat. Smartphone-ul va sosi și într-o nuanță gradient deosebită ce își schimbă culorile în funcție de lumina care pică pe panoul spate și observăm că această tentă de culoare se continuă și pe rama metalică. 

Reno 3

Oppo Reno 3 Pro 5G va avea o greutate de 171 grame și grosime de doar 7.7 mm, iar la interior vom regăsi noul procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 765G, același așteptat să debuteze și pe Redmi K30. Astăzi mai descoperim și faptul că Oppo va lansa și o variantă Reno 3 cu dotări mai slabe și preț accesibil.

Vine cu setup quad-camera în spate și un ecran cu decupaj picătură sus pentru camera selfie. Are totodată o bărbie generoasă în zona inferioară și variante gradient. Lansarea este așteptată pe 26 decembrie se pare! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×