Oppo Reno 2 se pregătește de lansare! Vine pe 28 august și ne promite 4 camere foto, zoom 20x

1.114 ori
<b>Oppo Reno 2 se pregătește de lansare! Vine pe 28 august și ne promite 4 camere foto, zoom 20x</b>Pe neașteptate vine astăzi și vestea referitoare la debutul unui succesor pentru smartphone-ul Oppo Reno, terminal inițial anunțat în luna aprilie a acestui an și care se remarca prin camera selfie pop-up cu mecanism ce amintea

Pe neașteptate vine astăzi și vestea referitoare la debutul unui succesor pentru smartphone-ul Oppo Reno, terminal inițial anunțat în luna aprilie a acestui an și care se remarca prin camera selfie pop-up cu mecanism ce amintea de aripioara unui rechin.

Pe această idee va merge și modelul actualizat numit Oppo Reno 2 al cărui debut este așteptat pe data de 28 august în India după cum dezvăluie un teaser oficial. Imaginea cu pricina poate fi văzută mai sus și ne prezintă zona din spate a telefonului unde de această dată avem 4 camere foto și nu 3 ca pe modelul anterior.

În mod interesant nu vedem senzorul periscop în randarea de față precum se întâmpla în cazul lui Oppo Reno 10x Zoom, ci doar senzori clasici la prima vedere. Avem aici promisiunea unui zoom hibrid 20x, semn că ne vom putea apropia mai mult de elementele dorite în fotografii.

Rămâne să aflăm în perioada următoare și alte detalii despre dotările hardware ale telefonului și să ne convingem dacă este un mid-range sau flagship.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×