Oppo Reno Ace se îndreaptă spre Europa, ne aduce ecran de 90 Hz, CPU Snapdragon 855+ la preţ mic!

1.509 ori
<b>Oppo Reno Ace se îndreaptă spre Europa, ne aduce ecran de 90 Hz, CPU Snapdragon 855+ la preţ mic!</b>Eram super invidioşi pe chinezi când aflam că ei vor primi un telefon cu ecran de 90 Hz şi procesor Snapdragon 855+ la doar 400 de euro. E vorba despre Oppo Reno Ace, dar tocmai au apărut indicii că terminalul s-ar pregăti pentru

Eram super invidioşi pe chinezi când aflam că ei vor primi un telefon cu ecran de 90 Hz şi procesor Snapdragon 855+ la doar 400 de euro. E vorba despre Oppo Reno Ace, dar tocmai au apărut indicii că terminalul s-ar pregăti pentru un debut european.

Oppo Reno ace

Ştiam deja că Oppo a început extinderea în Europa, cu evenimente locale de lansare pentru seria Reno 2, dar şi terminale 5G deja disponibile în Elveţia şi UK. Oppo Reno Ace a debutat deja în China şi acum ar urma să îşi aducă quad camera şi încărcarea de 65W pe Bătrânul Continent. A primit recent certificările autorităţii EUIPO, din Europa şi a fost cerut dreptul asupra numelui Reno Ace în UK.

Ca idee varianta cu 12 GB RAM la bord şi 256 GB stocare costă 483 de euro şi o considerăm foarte tentantă. Acest telefon se încarcă până la 100% în doar 30 de minute şi vine cu Android 10 + Color OS 6.1. Se zvoneşte că terminalul ar sosi în Olanda la suma de 550 euro, ceea ce e încă bine. Încă nu ştim dacă vine şi la noi ediţia specială asociata seriei anime Gundam, lansată în 30.000 unități pentru a sărbători 40 de ani de serial.

Vă reamintesc că Oppo Reno Ace mai aduce şi un ecran AMOLED de 6.5 inch, procesor Snapdragon 855+, camera principală de 48 MP + telephoto de 13 MP, ultra wide de 8 MP şi monocromă de 2 MP, dar şi difuzoare stereo. Realme X2 Pro vine și el în Europa  apropo. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×