Oppo Reno Ace se îndreaptă spre Europa, ne aduce ecran de 90 Hz, CPU Snapdragon 855+ la preţ mic!

1.748 ori
<b>Oppo Reno Ace se îndreaptă spre Europa, ne aduce ecran de 90 Hz, CPU Snapdragon 855+ la preţ mic!</b>Eram super invidioşi pe chinezi când aflam că ei vor primi un telefon cu ecran de 90 Hz şi procesor Snapdragon 855+ la doar 400 de euro. E vorba despre Oppo Reno Ace, dar tocmai au apărut indicii că terminalul s-ar pregăti pentru

Eram super invidioşi pe chinezi când aflam că ei vor primi un telefon cu ecran de 90 Hz şi procesor Snapdragon 855+ la doar 400 de euro. E vorba despre Oppo Reno Ace, dar tocmai au apărut indicii că terminalul s-ar pregăti pentru un debut european.

Oppo Reno ace

Ştiam deja că Oppo a început extinderea în Europa, cu evenimente locale de lansare pentru seria Reno 2, dar şi terminale 5G deja disponibile în Elveţia şi UK. Oppo Reno Ace a debutat deja în China şi acum ar urma să îşi aducă quad camera şi încărcarea de 65W pe Bătrânul Continent. A primit recent certificările autorităţii EUIPO, din Europa şi a fost cerut dreptul asupra numelui Reno Ace în UK.

Ca idee varianta cu 12 GB RAM la bord şi 256 GB stocare costă 483 de euro şi o considerăm foarte tentantă. Acest telefon se încarcă până la 100% în doar 30 de minute şi vine cu Android 10 + Color OS 6.1. Se zvoneşte că terminalul ar sosi în Olanda la suma de 550 euro, ceea ce e încă bine. Încă nu ştim dacă vine şi la noi ediţia specială asociata seriei anime Gundam, lansată în 30.000 unități pentru a sărbători 40 de ani de serial.

Vă reamintesc că Oppo Reno Ace mai aduce şi un ecran AMOLED de 6.5 inch, procesor Snapdragon 855+, camera principală de 48 MP + telephoto de 13 MP, ultra wide de 8 MP şi monocromă de 2 MP, dar şi difuzoare stereo. Realme X2 Pro vine și el în Europa  apropo. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×