Oppo Reno S este un nou smartphone pregătit pentru lansare; Vine cu alimentare la 65W și cameră de 64 mpx

1.602 ori
<b>Oppo Reno S este un nou smartphone pregătit pentru lansare; Vine cu alimentare la 65W și cameră de 64 mpx</b>Chinezii de la Oppo continuă dezvoltarea de noi și noi smartphone-uri, iar cel mai nou device despre a cărui existență aflăm astăzi face parte din seria Reno. Se numește Oppo Reno S și pe seama informațiilor dezvăluite în online

Chinezii de la Oppo continuă dezvoltarea de noi și noi smartphone-uri, iar cel mai nou device despre a cărui existență aflăm astăzi face parte din seria Reno. Se numește Oppo Reno S și pe seama informațiilor dezvăluite în online, se pare că vom avea de-a face cu un nou telefon ce va adopta tehnologia Super VOOC 2.0 de alimentare rapidă la 65W.

De asemenea, acesta este așteptat cu un senzor foto principal de 64 mpx și alături am putea primi o cameră telephoto de 13 mpx pentru zoom optic, respectiv o cameră de 8 megapixeli pentru fotografierea ultra-wide. Există și speculații potrivit cărora telefonul se va asemăna lui Reno Ace din punct de vedere al design-ului, dar rămâne să ne convingem de acest detaliu odată ce apar randări online.

Un alt detaliu dezvăluit este acela că Oppo Reno S va sosi pe piața din India la un preț de aproximativ 2400 lei, semn că ar putea fi vorba despre un flagship în toată regulam. Așteptăm mai multe leak-uri în perioada următoare! 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×