Oppo prezintă tehnologia SuperVOOC 2.0 de alimentare la 65W; Va sosi pe Reno ACE și încarcă o baterie de 4000 mAh în 30 minute

928 ori
<b>Oppo prezintă tehnologia SuperVOOC 2.0 de alimentare la 65W; Va sosi pe Reno ACE și încarcă o baterie de 4000 mAh în 30 minute</b>În ultimele zile am aflat printre altele și faptul că Oppo pregătește lansarea unui nou terminal din seria Reno și anume modelul Reno Ace cu suport pentru alimentare rapidă la 65W. Astăzi descoperim că numele oficial al tehnologiei

În ultimele zile am aflat printre altele și faptul că Oppo pregătește lansarea unui nou terminal din seria Reno și anume modelul Reno Ace cu suport pentru alimentare rapidă la 65W. Astăzi descoperim că numele oficial al tehnologiei este 65W SuperVOOC Fast Charge 2.0 și că procesul de încărcare va fi unul foarte foarte rapid. Cât de rapid descoperim împreună în rândurile de mai jos! 

Ei bine, în primul rând trebuie spus că avem aici de-a face cu tehnologia succesor pentru SuperVOOC 50W de anul trecut pe care o întâlneam la bordul variantei Lamborghini de Oppo Find X. Acest device cu baterie de 3400 mAh se putea încărca complet de la 0 la 100% într-un timp de aproximativ 35 minute.

Oppo SuperVOOC 65W

Acum avem parte de tehnologia SuperVOOC 65W capabilă să încarce o baterie de 4000 mAh în doar 30 minute. După 5 minute de alimentare se ajunge la 27%, util în cazurile în care suntem pe fugă și conectăm device-ul la încărcător. Aflăm că pentru a se ajunge la asemenea viteze de încărcare, Oppo a integrat o serie de semiconductori Gallium Nitride (GaN), modalitate prin care s-a redus timpul de încărcare și totodată dimensiunea alimentatorului.

Oppo include 5 măsuri de protecție în adaptor, cablu și device pentru a fi evitate orice riscuri de supraîncălzire. De asemenea, compania chineză a dezvăluit astăzi și tehnologia VOOC Flash Charge 30W de alimentare wireless la 30W și compatibilă cu standardul Qi. O baterie de 4000 mAh va putea fi încărcată wireless în aproximativ 80 minute.

Nu în ultimul rând este prezentată și tehnologia VOOC 4.0 de alimentare rapidă prin fir la 30W ce va ajunge pe multe dintre telefoanele companiei. O baterie de 4000 mAh va va încărca până la 100% în 1h 13 minute. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×