Oppo Reno vine cu tehnologia OZO de la Nokia pentru captură audio Hi-Fi

780 ori
<b>Oppo Reno vine cu tehnologia OZO de la Nokia pentru captură audio Hi-Fi</b>De-a lungul anilor am văzut companii care îşi împrumuta tehnologie de la una la alta. Vine în minte Samsung, care îşi oferea procesoarele Exynos spre Meizu sau OnePlus, care prelua formaturi de design de la Oppo. Acum aflăm că Oppo Reno foloseşte..

De-a lungul anilor am văzut companii care îşi împrumuta tehnologie de la una la alta. Vine în minte Samsung, care îşi oferea procesoarele Exynos spre Meizu, sau OnePlus care prelua formaturi de design de la Oppo. Acum aflăm că Oppo Reno foloseşte tehnologia de înregistrare audio OZO de la Nokia.

Vă reamintesc că Oppo Reno este o serie de 3 telefoane, care a primit recent o lansare europeană, printr-un eveniment la Zurich. Ei bine Oppo Reno vine cu captura audio OZO, ceea ce înseamnă că va fi excelent de utilizat la concerte şi situaţii în care contează mult şi sunetul filmării voastre. OZO foloseşte o serie de microfoane pentru a face captura audio de înaltă calitate, capturând sunetul de la distanţă mare şi pe o rază de 360 de grade.

Oppo Reno foloseşte tehnologia de înregistrare audio OZO de la Nokia

OZO oferă la pachet şi o funcţie Zoom and Focus, care îţi permite ca atunci când faci zoom pe un subiect la filmare să dai un soi de "zoom al capturii audio". Ştiu că LG oferea aşa ceva modelele G şi V din ultimii 2-3 ani. Cel mai bine este exemplificat acest lucru prin captura unui singur instrument dintr-o orchestră. Nokia OZO a fost şi o cameră sferică pentru profesionişti, utilă pentru a realiza capturi VR, live şi la 360 de grade. Costa zeci de mii de euro.

Încă nu e clar dacă şi varianta Reno 10x Zoom şi modelul Reno de bază dispun de OZO Audio, dar putem să presupunem că flagship-ul are cu siguranţă aşa ceva.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×